KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANORTHOSZISZ_FAMAGUSZTA"
Búcsú: Nem bánja a Vidi cs-ibésze 2011. június 11. 14:18 Marko Andjics és a Videtoton FC közös megegyezéssel és baráti hangulatban bontotta fel a június 30-ig tartó szerződést. Cipruson folytatja a 27 éves, remek lövőerővel rendelkező szerb jobbhátvéd.
 
El-selejtező: megvan az első főtáblás 2010. augusztus 24. 19:55 A CSZKA Moszkva 2-1-es győzelmet aratott az Anorthoszisz Famaguszta vendégeként a labdarúgó Európa-liga 3. selejtezőkörének visszavágóján, ezzel a főtáblára verekedte magát.
 
Mégis német edzője lett Nagy Zoltánéknak 2009. május 7. 15:23 Ewald Lienen után újabb német edző került képbe a ciprusi labdarúgó-bajnokságban szereplő Anorthoszisz Famaguszta együttesénél.
 
Mégsem Lienen lesz Nagy Zoltánék edzője 2009. május 4. 11:25 Bár korábban úgy nyilatkozott, hogy csak a szerződés aláírása van hátra, mégsem Ewald Lienen lesz az Anorthoszisz Famaguszta labdarúgócsapatának edzője.
 
Német edzője lesz Nagy Zoltánnak 2009. április 29. 11:12 A német Ewald Lienen lesz a Nagy Zoltánt is foglalkoztató Anorthoszisz Famaguszta labdarúgócsapatának edzője.
 
Távozott Ciprusról a sikeredző 2009. április 14. 09:54 Lemondott posztjáról a ciprusi Anorthoszisz vezetőedzője, a csapatot a BL-csoportkörbe vezető Temuri Kecbaja.
 
Nagy Zoltán: Későn reagáltam a lövésre 2008. december 10. 14:15 Az utolsó játéknap előtt a Bajnokok Ligája csoportköréből való továbbjutás sem volt elérhetetlen távolságra, ám végül az UEFA-kupáról is lemaradt a Nagy Zoltánt foglalkoztató Anorthoszisz labdarúgócsapata. A magyar kapus a Panathinaikosz elleni meccsen a szünetben állt be a megsérült Arjan Beqaj helyére, ám egy potyagólt kapott. Nagy elismeri, nem reagált időben, bár nagyon meglepte, hogy csapattársa a tizenhatoson belül az ellenfélhez passzolt.
 
Ami Nagynak pech, az a Panának elsőség 2008. december 9. 22:29 Borzasztó szerencsétlenül nyúlt bele Karagunisz lövésébe a szünetben becserélt Nagy Zoltán. A magyar kapus hibája miatt a Panathinaikosz végül 1-0-ra nyert az Anorthoszisz ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának hatodik, záró fordulójában. Mivel Brémában 2-1-re elvérzett az Internazionale, így a görögök ünnepelhetik a csoportelsőséget.
 
Magyar tehet csodát az athéni pokolban 2008. december 9. 10:16 Gondolták volna, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének egyik legizgalmasabb és leginkább várt összecsapását Athénban játsszák majd? Nem? Mi sem, pedig így lesz, hiszen a B csoportban a görög Panathinaikosz az egész kiírás egyik legmeghökkentőbb együttesét, a Nagy Zoltánt is a soraiban tudó ciprusi Anorthosziszt látja kedd este vendégül. A magyar kapus a SportHirado.hu-nak elmondta: a csapatnál hatalmas a várakozás és óriási a feszültség. Ugyanakkor nem titkoltan nyerni utaztak a görög fővárosba...
 
Labdarúgás: szabadlábon az Anorthoszisz Famaguszta elnöke 2008. december 4. 22:37 Csütörtökön szabadlábra helyezték Andreas Pantellit, a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő ciprusi Anorthoszisz Famaguszta elnökét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu