KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANNETTE_OBRESTAD"
Betiltották „a 15 éves pókeres kislányt" 2009. szeptember 23. 10:16 Videóval! Az angol reklámügyi hatóságok (ASA) betiltották az egyik vezető online pókerterem e-mailen keresztül terjesztett hirdetését a napokban. A kampány főszereplője az a jelenleg 21 éves, ám fantasztikus karrierjét 15 esztendősen kezdő Annette Obrestad, aki 2007-ben megnyerte a világ egyik legkeményebb mezőnyét felvonultató WSOPE (World Series of Poker Europe) 10 ezer fontos nevezésű főversenyét. Az oldal két pontban is a szabályokkal szemben cselekedett.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
Kaló Dénes az 57. helyen jutott tovább 2008. szeptember 11. 10:08 Kezdő zsetonmennyiségének kétszeresével 19,700 dollárral, az 57. helyen lépett tovább Kaló Dénes, az Európai Pókersorozat (EPT) barcelonai állomásán a nyitóforduló első, szerdai csoportjában. A nap vége előtt nem sokkal azonban kiesett a júliusban a Póker Világsorozaton karkötőt nyerő Markovits Ádám, búcsúzott Jerney Ádám és Kozma Dávid is. Az első csoportban 292-en neveztek, ám pénteken már csak 112-en folytatják, csütörtökön újabb közel 300 versenyző mutatkozik be.
 
Barcelonában csap össze Európa krémje 2008. szeptember 8. 22:28 Szeptember tizedikén kezdetét veszi az Európai Pókesorozat (EPT) ötödik szezonja Barcelonában, ahol 600 versenyző ülhet asztalhoz a rangos tornán. Sander Lyloff tavaly közel 1,6 millió dollárral gazdagodott, címvédése szenzációt jelentene, hiszen az öreg kontinens legjobbjai mellett a tengerentúlról is számos sztár érkezik Spanyolországba.
 
Kaló Dénes lehet az év felfedezettje 2008. augusztus 24. 01:40 Kaló Dénes olyan tettet hajthat végre, amelyhez hasonlót a magyar pókerélet még soha nem tapasztalt. Az Európai Pókersorozat (EPT) pénteken nyilvánosságra hozta az év felfedezettjének szűkített névsorát, amelynek tagja a honi játékos is. Az öreg kontinens legrangosabb tornáit magában foglaló bajnokság az előző szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, korábban ismeretlen versenyzők legjobbját díjazza. Az eredményhirdetésre az új idény első állomásán, Barcelonában kerül sor szeptember 9-én, Kaló jó esélyes pályázik a kitüntetésre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu