KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBERT_FLORIAN"
Felavatták Albert Flórián szobrát 2014. augusztus 7. 19:22 Felavatták csütörtökön Albert Flóriánnak, a Ferencváros három éve elhunyt aranylabdás futballistájának egész alakos szobrát a Groupama Aréna főbejáratánál.
 
Emlékív Albert Flórián tiszteletére 2012. szeptember 14. 15:09 Születésének 71. évfordulója alkalmából a Magyar Posta emlékívet bocsátott ki Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás, a Ferencváros tavaly októberben elhunyt legendás labdarúgójának tiszteletére.
 
Albert Flórián-emlékkiállítás Szegeden 2012. április 13. 16:22 Az egyetlen magyar aranylabdás futballista, a néhány hónapja elhunyt Albert Flórián pályafutását és életét bemutató emlékkiállítás nyílt pénteken a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. Albert Flórián játékával, személyiségével jelenséggé vált, amit alkotott, felbecsülhetetlen érték – fogalmazott a tárlat megnyitóján Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök. A június 3-ig tartó tárlatot megtekintő érdeklődők nem csak egy sporttörténeti kiállítást láthatnak, egy egész korszak történelmével ismerkedhetnek meg – tette hozzá a püspök. A tárlaton Albert Flórián személyes tárgyait, labdarúgó relikviáit és a pályafutásáról készült 42 tablót tekinthetik meg az érdeklődők.
 
Emlékhelyek a Puskás-stadionban 2011. november 8. 16:17 Emlékhelyet alakítanak ki a Puskás-stadion négy jól látható és megközelíthető pontján, s a szurkolók ezeknél helyezhetik el gyertyáikat a pénteki, Magyarország–Liechtenstein barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amelyet a hazai szövetség elnöksége az október 30-án elhunyt Albert Flórián emlékének szentel.
 
Albertért játszik a magyar válogatott 2011. november 7. 15:11 A magyar labdarúgó-válogatott méltóképpen szeretne búcsúzni Albert Flóriántól, a Ferencváros október 30-án éjjel elhunyt aranylabdás játékosától, az ő emlékére rendezik meg pénteken a Puskás Ferenc Stadionban a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzést.
 
A Császárért nyer ma a Fradi - blog 2011. november 6. 14:07 A szombat jól is elsülhetett volna, az egyetlen bökkenőt a Liverpool váratlan hazai pontvesztése okozta. Ezzel elment a hármaskötés, amely ha jött volna, kifejezetten szép napot zárhatott volna jósunk. Sebaj, majd vasárnap. Csak kapkodjuk a fejünket, sorra hagynak itt bnnünket a nagyobbnál nagyobb sportolók. Albert Flóriánt az egész világ gyászolja, vasárnap a Fradi-család búcsúzik tőle. És persze bloggerünk...
 
Végső búcsú Albert Flóriántól 2011. november 6. 13:00 Ma délben hatalmas gyászoló tömeg jelenlétében az óbudai temetőben végső nyugalomra helyezték Albert Flóriánt. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás múlt vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
 
Albert-emlékmeccs: ingyenes, de jeggyel! 2011. november 4. 17:33 Bár ingyenes lesz a belépés a magyar labdarúgó-válogatottnak a Puskás Ferenc Stadionban jövő pénteken sorra kerülő, Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésére, a hazai sportági szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a szurkolóknak jegyet kell váltaniuk.
 
Michel Platini is részvétet nyilvánított 2011. november 4. 16:41 Joseph Blatter FIFA-elnök után Michel Platini, az UEFA első embere is részvéttáviratban fejezte ki együttérzését Albert Flórián halála kapcsán - áll a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján.
 
Közvetítik Albert Flórián temetését 2011. november 3. 18:29 A Magyar Televízió m1-es csatornája vasárnap déltől élőben közvetíti a hétfőn hetvenévesen elhunyt Albert Flórián temetését.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu