KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADORJAN_KRISZTIAN"
Adorján beállt, a Liverpool nyert 2014. július 19. 18:10 Adorján Krisztián negyedórát kapott a Liverpoolban, a harmadosztályú Preston North End otthonában rendezett szombat délutáni felkészülési mérkőzésen, ahol 2-1-re győztek Brendan Rodgers tanítványai. John Terrynek köszönhetően kettőből kettő a Chelsea mérlege. Elmaradt a gála az Arsenal-szezonnyitón, persze nem is ez volt az elsődleges cél.
 
Adorján-gól, magyar vereség 2012. október 15. 22:12 Az újjáalakult U21-es válogatott a csütörtöki gyirmóti 3-1-es győzelem után (Moldova ellen), ezúttal ugyanilyen arányban maradt alul az osztrákok korosztályos legjobbjaival szemben, Pankdorfban. A magyarok gólját a Liverpool-tartalék csatára, Adorján Krisztián szerezte - derül ki az mlsz.hu beszámolójából.
 
Joe Cole kezdte, Adorján fejezte be 2012. október 2. 10:17 Amikor Adorján Krisztián betalál, akkor rendre nyer is a Liverpool U21-es csapata a Premier League tartalékbajnokságában. A 19 éves magyar csatár a Crystal Palace és a Chelsea után a Fulham kapuját is bevette hétfő este, a Vörösök 3-0-ra győztek a Fulham ellen. A korábbi angol válogatott szélső, Joe Cole és Adorján ékpárja, Adam Morgan volt az első két gól szerzője. Az U18-asok között már villogott az MTK-nevelés (8 gól, 19 gólpassz a 2010-2011-es szezonban), de ezen a szinten csak most kezd belelendülni.
 
Gulácsi és Adorján játszott a Poolban 2012. július 22. 12:25 A kapus Gulácsi Péter és a középpályás Adorján Krisztián is szerephez jutott a Liverpool első csapatában, amely Észak-Amerikában a Torontóval játszott 1-1-et felkészülési mérkőzésen. Mindkét magyar játékos a második félidőben lépett pályára. A Vörösök egyenlítő gólját Adam Morgan szerezte a 69. percben. A Liverpool sztárjai még szabadságukat töltik, így nem utaztak el a találkozóra.
 
Magyar tehetséget igazolt a Liverpool 2010. augusztus 6. 13:19 A mindössze 17 esztendős Adorján Krisztián csatlakozott a Liverpool labdarúgócsapatához, 2013-ig szóló szerződést írt alá - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu