Adorján beállt, a Liverpool nyert

Szerző: SHLétrehozva: 2014. július 19. 18:10
Adorján Krisztián negyedórát kapott a Liverpoolban, a harmadosztályú Preston North End otthonában rendezett szombat délutáni felkészülési mérkőzésen, ahol 2-1-re győztek Brendan Rodgers tanítványai. John Terrynek köszönhetően kettőből kettő a Chelsea mérlege. Elmaradt a gála az Arsenal-szezonnyitón, persze nem is ez volt az elsődleges cél.


Az U21-es válogatott magyar csatár beállása után fordított a Pool Prestonban, a gólokat Suso és Peterson szerezte - mindketten Ibe passza után voltak eredményesek. Rickie Lambert és Emre Can debütált. Jövő csütörtökön a Roma következik a Vörösök számára Bostonban.



A Chelsea szintén a második tesztmeccsét játszotta, és szintén fordított a negyedosztályú Wimbledon vendégeként. A Kékek 0-2-re álltak a szünetben DNY-Londonban, de Terry duplájával és Salah remek találatával felülkerekedtek ellenfelükön a hajrában, és 100 százalékosak maradtak az előszezonban. A fiatal Lewis Baker három assziszttal vétette észre magát. Videó: itt.

Az Arsenal Szcesnyvel, Monreallal, Ramseyvel és Sanogóval a kezdőben bő egy órán át 0-0-ra állt a hatodosztályú Boreham Wood elleni szezonnyitón, de aztán Rosicky ziccerbe hozta a fiatal Olssont, majd Afobe tizenegyesből duplázta meg az előnyt. A Poolhoz hasonlóan az Ágyúsok is Amerikában folytatják, méghozzá a Thierry Henryval felálló New York Red Bulls ellen. Videó: itt.

Felkészülési mérkőzések, végeredmények:
Preston (3.o.)-Liverpool 1-2 (Brownhill, ill. Suso, Peterson)
Wimbledon (4.o.)-Chelsea 2-3 (Bennett, Tubbs, ill. Terry, Salah, Terry)
Boreham Wood (6.o.)-Arsenal 0-2 (Olsson, Afobe)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu