Adorján-gól, magyar vereség

Létrehozva: 2012. október 15. 22:12
Az újjáalakult U21-es válogatott a csütörtöki gyirmóti 3-1-es győzelem után (Moldova ellen), ezúttal ugyanilyen arányban maradt alul az osztrákok korosztályos legjobbjaival szemben, Pankdorfban. A magyarok gólját a Liverpool-tartalék csatára, Adorján Krisztián szerezte - derül ki az mlsz.hu beszámolójából.


Róth Antal együttese múlt héten 3-1-re legyőzte a moldáv korosztályos csapatot, hétfőn, az összetartás második mérkőzésén, Ausztriában mérkőzött meg a házigazdákkal. A mieink a Jova Levete (Dombó Dávid, 46.) - Baráth Botond (Nagy János, 68.), Otigba Kenneth, Kelemen Dávid (Jagodics Márk, 46.), Farkas Norbert - Szakály Attila, Adorján Krisztián (Pekár László, 77.), Tölgyesi Viktor (Vécsei Bálint, 46.) - Gyurján Bence (Zamostny Balázs, 46.), Bacsa Patrik (Vernes Richárd, 68.), Ugrai Roland összeállításban szerepeltek a találkozón.

A hazaiak szokatlanul nagy tempót diktáltak a mérkőzésen, a jókora iram súlyos egyéni hibákat eredményezett a magyar válogatottnál, az egyik ilyen védelmi megingást már a meccs elején góllal büntette az osztrák együttes. A 26. percben Adorján Krisztián szabadrúgásból egyenlített, ám a hajrához közeledve az osztrákok kihasználták mezőnyfölényüket, és kétszer is bevették Jova Levente kapuját.

A fordulás után kiegyenlítettebbé vált a mérkőzést, de az irányítást nem sikerült átvennie a magyar csapatnak, a lefújásig nem változott az eredmény.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu