KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AARON_VOROS"
Volt Fradi-játékos vezette a Kacsákat 2008. december 1. 07:18 A 2004-2005-ös szezonban a Ferencvárosban is megfordult Rob Niedermayer vezetésével győzött 4-1-re idegenben az Anaheim Ducks a Carolina ellen az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A 33 éves kanadai játékos két gólt vállalt csapata négy találatából. Az idén remeklő New York Rangers hazai pályán kapott nagy verést a Florida Pantherstől. Egyébként a nagy öregek napja volt a vasárnap: a St. Louis Blues hokisa, Keith Tkachuk ezredik pontját ütötte az Atlanta ellen, míg a dallasi Mike Modano a liga 31. játékosaként csatlakozhatott az 1300 pontosok táborához.
 
Voros gólja is kellett a Rangersnek 2008. november 29. 07:11 A második profiidényét töltő, magyar származású Aaron Voros is betalált a New York Rangers legutóbbi mérkőzésén az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján. A 27 éves szélső csapata harmadik találatát szerezte, ám a sikerhez végül a szétlövésen keresztül vezetett az út a Parkőröknek a Florida Panthers ellen (4-3). Bostonban kilenc gólig meg sem álltak a csapatok, és a Bruins 7-2-es győzelmével megszakította a Philadelhia hatos veretlenségi sorozatát. A tavalyi döntős Pittsburgh Sidney Crosby és Jevgenyij Malkin remeklése ellenére elhasalt a Buffalo ellen, míg a címvédő Detroit hazai pályán verte Marian Hossa vezetésével a Colombust.
 
Aaron Voros magyar válogatott lenne 2008. október 6. 14:23 „Szeretnék a magyar válogatottban szerepelni” – nyilatkozta Aaron Voros, az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban szereplő New York Rangers játékosa a Duna TV-nek. A hokis ugyan nem beszél magyarul, de büszkén vállalja magyarságát, és szívesen szerepelne hazánk nemzeti csapatában a világbajnokságon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu