KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "2014_BRAZILIA"
Íme a vb-csoportkör álomtizenegye! 2014. június 28. 14:47
 
ŐK lehetnek a vb felfedezettjei 2014. június 12. 13:35 Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani nyolc olyan játékost, akik egyelőre viszonylag kevéssé ismertek, ehhez képest viszont meghatározó szerephez juthatnak Brazíliában, a futballvilág színpadán. Ha jól kijön a lépés nekik, akár vb-sztárok is lehetnek.
 
A csúszás ellenére marad a vb-helyszín 2014. február 18. 21:17 A város stadionjának építése körüli bonyodalmak ellenére a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kitart a curitibai helyszín mellett a nyári, brazíliai labdarúgó-világbajnokságon - közölte Jérome Valcke, a szervezet főtitkára Florianopolisban.
 
Vb-sorsolás: kegyelmezz, X-faktor! 2013. december 5. 19:37 Duplán Fortuna kezében lesznek a nem kiemelt európai válogatottak a pénteki vb-sorsoláson, egyikük ugyanis előzetes procedúra alapján átkerül majd az "afrikai" kalapba, ami tovább ronthatja esélyeit! Cristiano Ronaldo azért imádkozik, hogy ne kelljen már az elején a spanyolokkal mérkőzniük (akik az előző világbajnokságon és Eb-n is kiejtették őket), valamint hogy a házigazda brazilok és a németek se keresztezzék az útjukat a csoportkörben. Csakhogy ez nem kívánságműsor.
 
A fellegekben Ronaldo és Franciaország! 2013. november 19. 23:04 VIDEÓK! Cristiano Ronaldo kedd este háromszor, összesen négyszer köszönt be Svédország ellen, a vb-pótselejtezős párharcban, ezzel szinte egymaga juttatta ki a jövő évi világversenyre hazája válogatottját. Zlatan Ibrahimovic hiába fordított a stockholmi összecsapás hajrájában, duplájára duplával válaszolt CR7. A svéd klasszis csak a lelátóról vagy televízión követheti majd a brazíliai tornát. Franciaország az első európai együttes, amely kétgólos hendikepből indulva ki tudta harcolni a világbajnoki részvételt a playoffban. A szerencsével sem álltak hadilábon a gallok, hiszen lesgóllal növelték előnyüket, és emberelőnyben futballoztak egy félidőn át.
 
Huszonegy csapat már a vb-t várja 2013. október 16. 09:14 Chile, Ecuador és Honduras labdarúgó-válogatottjának kijutásával immár 21 résztvevő helye biztos a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A keddi dél-amerikai selejtezőkről bővebben hamarosan!
 
Hatmilliós jegyigénylés a vb-re 2013. október 11. 16:24 A jegyértékesítés első szakaszának csütörtöki zárásáig 6,164 millió jegyigénylés érkezett a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire.
 
Jegyigénylések milliói a vb-re 2013. október 3. 22:10 Egy héttel a jegyértékesítés első szakaszának zárása előtt 4,5 millió igénylés érkezett már a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire a nemzetközi szövetség (FIFA) csütörtöki közlése szerint. Thierry Weil, a FIFA marketingigazgatója lenyűgözőnek és a különösen nagy érdeklődés megnyilvánulásaként jellemezte az ismertetett adatokat.
 
Börtön lehet a vb-stadionból 2013. szeptember 25. 15:22 A jövő évi világbajnokság után börtönként működhet tovább a brazíliai Manaus futballstadionja. Az igazságügyi minisztérium javaslata szerint az Arena Amazonas - amely négy vb-mérkőzésnek ad otthont - a folytatásban elítéltek gyűjtőtáboraként szolgálhat, ahonnan a büntetés-végrehajtási intézetekbe szállítják a rabokat.
 
Foci-vb: jegyeket vegyenek! 2013. augusztus 19. 18:38 Kedden megkezdődik a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság jegyértékesítésének első szakasza.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu