Vízilabda: a Honvéd pólóscsapata meghatározó szereplő maradna

Szerző: MTILétrehozva: 2008. szeptember 19. 12:04
A Domino-Honvéd megújult és megfiatalodott férfi vízilabda-együttesének a jövőben is a magyar bajnoki versengés egyik meghatározó szereplőjének kell lennie, s az októberben induló ob I-es szezonban minimális célkitűzés a legjobb négy közé jutás. Ezt a „parancsot" a csapatgyűlésen adta ki a pólószakosztály vezetése.


A piros-fehér klub beszámolója szerint Fodor Lajos szakosztály-elnök és Pataki Róbert társelnök azt is az elvárások között említette, hogy a pozíciót július elsején elfoglaló új vezetőedző, Vad Lajos irányította csapatnak az összecsiszolódás vélhetően egy-két évig tartó időszaka után a nemzetközi színtéren is a szép hagyományokhoz méltó eredményeket kell felmutatnia.

A célokat ahhoz a tényhez igazították, hogy a 2007/2008-as évad után hét „dominós” határozott úgy: új csapatot választ magának, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, továbbá Fodor Rajmund, aki két olimpián szerepelt a győztes nemzeti válogatottban.

A fórumon a korábbi sokszoros bajnok, a legutóbbi ob I-es idényben bronzérmes gárda új csapatkapitányává a Pekingben háromszoros olimpiai bajnokká előlépett Molnár Tamást választották meg, helyettese Gergely István, a kétszeres ötkarikás aranyérmes kapus.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu