Gerendás: A helyén volt a szívünk, kis szerencsével fordítottunk

Szerző: shLétrehozva: 2008. április 22. 13:21
Az első mérkőzést hatalmas csatában, hosszabbítás után nyerte meg hazai pályán Az Eger 11-10-re a Vasas ellen a férfi vízilabda-bajnoki döntőben. A találkozót a hevesiek kezdték jobban, de 3-2 után a Vasas átvette az irányítást és egészen az utolsó negyed közepéig jobban állt a Bitskey uszodában. A házigazdák azonban kiharcolták a hosszabbítást, amelyet meg is nyertek egyetlen találattal. Így a három nyert mérkőzésig tartó párharc állása, 1-0 a Brendon-UPC-ZF Eger javára, folytatás pénteken a Komjádi uszodában.


„Ismét gyarapodtak az ősz hajszálaim. Enyhén szólva is rázós még hazai pályán is odaadni a Vasasnak a meccs háromnegyedét” – vonta meg a finálé első meccsének mérlegét Gerendás György, az Eger edzője.

 

„Szerencsére a végén a szívünk a helyén volt, és kis szerencsével meg tudtuk fordítani az összecsapást - A hajrában apró dolgok döntöttek, most Varga Zsoltnak és Biros Péternek jött ki jól a lépés, de legközelebb kijöhet Varga Dánielnek is, tehát a kulcsemberek semlegesítése továbbra is kulcsfeladat, fegyelmezett védekezés mellett.”


A TEVA-VasasPlaket tehát 1-0-s hátrányban várja a pénteken 20 órakor kezdődő döntő második felvonását. Az angyalföldiek hazai pályán egyenlítenének, hiszen ahogy Földi László, a piros-kékek vezetőedzője fogalmazott: ennek a párharcnak messze még a vége.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu