Ambrus Tamás magasra teszi a lécet

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 31. 13:38
Augusztus 4-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra a PVSK-Füszért OB I-es férfi vízilabdacsapata. Lassan, de biztosan felkerül a sport térképére Baranya megyében Ambrus Tamás edző csapata, az elmúlt években számtalanszor bizonyították, hogy helyük van a „nap alatt”.


„A magyar bajnokság 6-8. helyezése annyit jelent, mintha egy együttes a világ legjobb húsz gárdája között lenne” – értékelte a csapat legutóbbi idényben nyújtott szereplését Ambrus.

 

"Rengeteg hérosz van ebben a sportágban a hazai, illetve a nemzetközi medencékben a magyarok között. Ez akár nyomasztólag is hathatna ránk, de nem így van! Éppen ellenkezőleg, ösztönző erejű. Hozzájuk, a legnagyobbakhoz hasonlítani, arra törekedni, óriási kihívás.”

 

„A vízilabdát nem cserélném el egy olyan labdajátékra, ahol mi lehetnénk az ország legjobbjai, de 120. helyezettek volnánk a világranglistán. Ez csupán szemléletbeli kérdés, de számomra ez a megfelelő, helyesnek vélt irány. A kiválókhoz szeretném mérni a csapatomat, nem azokhoz, akik a „futottak még” kategóriában indultak." - folytatta Ambrus.

 

„A felkészülésről annyit akarok mondani, hogy komoly fizikai munkát szeretnék elvégeztetni a fiúkkal, úgy úszásban, mint a szárazföldi edzések, erőnléti felkészülés során. Ha a tervet sikerül végrehajtanunk, akkor nagy meglepetés nem érhet minket a bajnokság során” – fejezte be nyilatkozatát a pécsi szakmai vezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu