Nadal magára talált és negyeddöntős

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 12. 13:40
Válogatottbeli csapattársát, Feliciano Lópezt verte meggyőző játékkal Rafa Nadal a római salakos Masters csütörtöki játéknapján a Foro Italicóban. Már negyeddöntős a mallorcai, aki a világelsőség megőrzéséért, és hatodik római tornagyőzelméért harcol a 2.27 millió dollár összdíajazású Internazionali BNL d'Italián. A Fish-Cilic párharc győztese ellen folytathatja.


Davis-kupa csapattársával mérkőzött Rafa Nadal, azzal a Lópezzel akit korábban kilencből hétszer megvert (salakon háromból háromszor). A világranglista jelenlegi 40. helyezettje Madridban két pontra volt Federer kiejtésétől, s ha látta, hogyan kezdett a világelső Rómában, volt min felbátorodnia.

Ez a López azonban nem az a López volt, akit a svájci klasszis ellen láthatunk, még akkor se, ha az első szettben egy kicsit sikerült megszorongatnia Nadalt. A folytatásban csak 2:2-ig haladtak fej-fej mellett a felek, innen már a salakkirály volt az úr, aki bár nagy küzdelemben, de kétszer is elvette López adogatását. A Fish-Cilic párharc győztese ellen folytathatja.

INTERNAZIONALI BNL D'ITALIA - ATP WORLD TOUR MASTERS 1000
RÓMA, SALAK, 2,227 MILLIÓ EURÓ
Férfi egyes, 3. forduló
Nadal (spanyol, 1.)-F. López (spanyol) 6:4, 6:2


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vért izzadt a nyitányon Rafa Nadal
Rögtön a rajton alaposan megizzasztották a salakkirályt Rómában! Az olaszok hetedik legjobbja, a 29 éves, a világranglistán 148., Paolo Lorenzi 7:6, 4:3-ra is vezetett a világelső Rafa Nadal ellen, de kipukkadt, és bő két és fél...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu