Kitört a Djoko-láz Párizsban!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 23. 14:55
Másfél óra alatt kivégezte első ellenfelét Novak Djokovics a francia nyílt teniszbajnokság második játéknapján, Párizsban. Az idén verhetetlen szerb klasszis három sima szettben győzte le a holland Thiemo De Bakkert, így ünnepelte 24. születésnapját. Győzelmi sorozata immár negyven mérkőzés óta tart.


Djokovics makulátlan idei mérleggel érkezett Párizsba, ahol nem ő kapta a legkönnyebb sorsolást, a juniorversenyek korábbi "sztárja", a tavaly még a világranglista 40. helyén álló De Bakker állt szemben vele az első fordulóban.

A vasárnap csak felvezetés volt a Roland Garroson, mindenki az első nagy attrakciót, a legyőzhetetlen Djokovics bemutatkozását várta.

Holland riválisa tavaly a harmadik fordulóig jutott a francia fővárosban, most azonban hamar kiderült, csak statiszta szerep jut neki.

Alig több, mint másfél óra alatt, félgőzzel verte a szerb, akiből nem vett ki sokat az első erőpróba. Ez jó hír Nole szurkolóinak, hiszen a várakozások szerint Juan Martín Del Potro várhat kedvencükre a harmadik fordulóban.

FRANCIA NEMZETKÖZI TENISZBAJNOKSÁG, ROLAND GARROS, PÁRIZS
GRAND SLAM-TORNA, SALAK, 16 807 400 EURÓ
Férfi egyes, 1. forduló
Djokovics (szerb, 2.)-De Bakker (holland) 6:2, 6:1, 6:3

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vér sehol, de nem lesz mindig ilyen sima
HELYSZÍNI RIPORT. Szombat este a szomszédos Parc de Princes-ben ünnepelte duplázását a Lille (a Francia Kupa után a Ligue 1-t is megnyerte az északi alakulat egy hét alatt Párizsban), de a drámai, PSG elleni csatát csendes...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu