Federer kellett az egyenlítéshez

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 16. 13:50
Roger Federer hozta egyenesbe a svájci Davis-kupa válogatottat Stanislas Wawrinka veresége után, a Világcsoportba jutásért zajló rájátszás pénteki játéknapján, Ausztrália ellen. Federer két óra, 50 perces mérkőzésen, szetthátrányból diadalmaskodott (5:7, 7:6, 6:2, 6:3) Sydneyben, füvespályán. Folytatás a párossal magyar idő szerint szombaton hajnalban.


A 30 éves bázelinek nehezen ment az "átállás" keménypályáról fűre, de 5:7, 1:3-ról győzni tudott közel három óra alatt a korábbi világelsők csatáján.

"Fantasztikus látni, hogy Lleyton - aki velem egyidős - még mindig milyen jól játszik" kommentált a 16-szoros Grand Slam-győztes.

Az első meccsen Bernard Tomic rögtön meglepte a helvéteket, ő is szetthátrányból fordítva győzött Wawrinka ellen (4-6, 6-4, 6-3, 6-3) megszerezve a vezetést az ausziknak. 

"Az első szettben ideges voltam. Nem könnyű úgy játszani, hogy a példaképed, Roger Federer figyeli a játékod a lelátóról. Örülök, hogy végül sikerült sínre tennem a csapatot" - nyilatkozta a szupertehetség Tomic.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu