Előadta a nagyhalált, de nyert Djoko

Szerző: Siklós Erik jelenti Melbourne-bőlLétrehozva: 2012. január 25. 12:43
SZAVAZZ! Utolsóként csatlakozott a címvédő Novak Djokovics a mesés négyeshez, azaz egy újabb Grand Slamen jutott az elődöntőbe a teniszvilág jelenlegi négy legjobbja: Roger Federer, Rafa Nadal, Andy Murray és Novak Djokovics.


 

A szerb nehéz pillanatokat élt át szerda este a Rod Laver Arénában, a második játszma elején egy Dkjokovics-félspárga után olyan fájdalmas arccal fogta a bal combját, hogy kérdéses volt, tudja-e folytatni. Ráadásul többeknek feltűnt, hogy időnként határozottan nehezen veszi a levegőt.

Az elnyűhetetlen David Ferrerrel kegyetlenül hosszú labdameneteket játszottak és úgy tűnt, a spanyol bedarálhatja a belgrádit.

Ám Djokovics valahogy túljutott a holtponton és a kritikus második szett megnyerése után újra dominált: 2 óra 44 perc alatt 6:4, 7:6, 6:1-re győzött.

Az első elődöntőben, csütörtökön Rafael Nadal és Roger Federer találkozik, majd pénteken jön a tavalyi finálé visszavágója Novak Djokoviccsakl és Andy Murrayvel. Ilyen szereposztásról álmodik minden versenyigazgató.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki nyeri az első elődöntőt az Australian Openen?
Roger Federer 54.4%
 
Rafael Nadal 45.6%
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu