Elaludta a rajtot, aztán oktatott Murray

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 20. 22:16
A negyedik kiemelt Andy Murray szetthátrányból indulva, az utolsó 15 gémet megnyerve győzött a spanyol Daniel Gimeno-Traver ellen az angol nyílt teniszbajnokság nyitónapján, a fedett centerpályán. A Kamke-Kavcic párharc nyertese ellen folytathatja a hazai kedvenc.


Egy kicsit ráijesztett a londoni közönségre Andy Murray, egy játszmát odaajándékozott a spanyolok tizenegyedik számú versenyzőjének, Daniel Gimeno-Travernek. Két évvel ezelőtt csak négy gémet nyert a brit ellen a ranglista jelenlegi 59. helyezettje, de most hamar túlteljesítette ezt, kihasználta harmadik sanszát a brékre a kilencedik játékban, majd kiszerválta a szettet.

Murray talán soha nem érkezett ilyen jó formában az All England Clubba (a Queens'-ben nem talált legyőzőre), s a továbbiakban bizonyította is ezt. A második felvonás nyolcadik játékában sújtott le Gimeno-Traverre, ezután kis túlzással már csak ő volt a pályán.

A győztes a találkozó után elmondta, egy kicsit megzavarta, hogy nem hagyományos körülmények között játszottak, s nem volt légmozgás a pályán. Továbbá nem számított arra, hogy füvön is ilyen jól teljesít riválisa, akit jól ismer, hiszen sokat edzett együtt vele.

ANGOL NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG (WIMBLEDON)
GRAND SLAM, FŰ, 6,631 MILLIÓ FONT
Férfi egyes, 1. forduló
Murray (brit, 4.)-Gimeno-Traver (spanyol) 4:6, 6:3, 6:0, 6:0

EREDMÉNYEK:

►Férfi egyes, 1. forduló

►Női egyes, 1. forduló

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nadal után a tető is bemutatkozott
Esős nappal kezdődött Wimbledon, ami szerencsét hozott a hatodik kiemelt Francesca Schavonénak, aki a szünet után - már tető alatt - kapott új erőre a veszélyes ellenfél ausztrál Jelena Dokic ellen. Hét és fél gémet játszottak...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elindult a címvédés felé Rafa Nadal
Közel kétórás meccsen, papírforma-győzelemmel kezdett a címvédő, világranglista-vezető Rafa Nadal Wimbledonban a 33 éves, amerikai Michael Russell (91). ellen, az angol nyílt teniszbajnokság nyitó napján. A második körben egy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu