Djokovics Monte Carlóban is finalista

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 18. 16:12
Idei harmadik, karrierje tizenharmadik fináléjára készülhet a világranglista-harmadik Novak Djokovics Monte Carlóban, a 2.75 millió dollár összdíjazású salakpályás Mastersen. A szerb klasszis három szettben győzte le Federer végzetét, a svájci Stanislas Wawrinkát, "páholyból figyelheti" tehát Rafa Nadal és Andy Murray ádáz harcát a második elődöntőben.


Fekszik a döntő szett Djokovicsnak, a belgrádi születésű sztár két spanyol, Montanes és Verdasco után Stanislas Wawrinkát is három játszmában verte Monte Carlóban.

A szerb rögtön az elején kezébe vette a marsallbotot, de nem tudta a falhoz szorítani Wawrinkát. A döntő pillanatokban megremegett a keze, 2:2 után három bréklabdát is elszórt. Ahogy ez lenni szokott, bűnhődnie is kellett: a kilencedik játékért hiába küzdött foggal-körömmel, a svájci negyedik próbálkozásra elvette adogatását és kiszerválta a szettet.

Alaposan felpaprikázhatta ez Djokovicsot, aki a második etapban a salakos tenisz minden szépségét felvonultatta, és 6:1-gyel iskolázta le a helvét kiválóságot.

Jöhetett a mindent eldöntő játszma, akárcsak tavaly Rómában. Akkor szetthátrányból nyerte meg csatájukat az esélyesebb szerb. Dehát ez a Wawrinka már nem az a Wawrinka. A svájci szurkolók azt várták, az átaludt felvonás után ezt meg is mutatja.

Nem így lett, csak 2:2-ig bírta a nyomást, egy fonákhiba után elajándékozta adogatását, innen pedig sárgaköves út vezetett Djokovicsnak a győzelemig és a döntőig.

Ez a szignó aranyat ér  
Albert herceg (középen) is megtapsolta Djokovicsot  
TEKINTSE MEG KORÁBBI INTERJÚNKAT ALBERT HERCEGGEL!

 

 

 

MONTE CARLO ROLEX MASTERS –

ATP-TORNA, MONTE CARLO, 2,75 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS, SALAK

FÉRFI EGYES, ELŐDÖNTŐ

Novak Djokovics (szerb, 3.)–Stanislas Wawrinka (svájci, 13.) 4:6, 6:1, 6:3 

Rafael Nadal (spanyol, 1.)–Andy Murray (brit, 4.) később

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu