Berdychék döntőben, Djokóék hátrányban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 15. 01:07
Tomás Berdych és Radek Stepanek a várakozásoknak megfelelően esélyt sem adott a Zeballos, Berlocq duónak a prágai keménypályán, 11 ezer néző előtt, így Csehország címvédésért játszhat az idei Davis-kupa-döntőben, november közepén. Argentína 0-3-mal búcsúzott az elődöntőben, tavaly is a csehek ellen bukott el ebben a szakaszban, akkor salakon, hazai környezetben.


Novak Djokovics Szerbiáját viszont a kiesés réme fenyegeti a döntő kapujában, hiszen hátrányba került Kanada ellen, az utolsó játéknap előtt.

Daniel Nestor és Vasek Pospisil négy és félórás hősies küzdelem után, 6:7, 6:4, 3:6, 7:6, 10:8-ra győzött a belgrádi közönség támogatását is élvező Zimonjics, Bozoljac párossal szemben.

A szerbek nem hibázhatnak, Djokovicsnak és Tipszarevicsnek is nyernie kell vasárnap a továbbjutásért. Előbbi az adogatógép Milos Raonic ellen fog ütőt, utóbbi korábbi vereségét javítaná Pospisil ellen.

Alex Corretja szövetségi kapitány biztosra ment Madridban, párosban is nevezte Rafa Nadalt az ukránok ellen. A friss US Open-bajnok sztár ki is harcolta a bentmaradást a spanyoloknak Marc Lópezzel az oldalán a Világcsoportban. Csak egy szettet veszítettek, így végül a lehető legsimábban, összesítésben 3-0-val maradt alul Ukrajna.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu