Pókerben tarolna a szexi olimpiai bajnok

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 14. 08:30
Galériával! Újabb híresség vetette bele magát a versenypóker elitjébe a múlt héten, a világ első számú sorozata, az EPT (European Poker Tour) barcelonai főversenyén. Az első hallásra ismeretlennek tűnő Fatima Moreira de Melo szponzorált játékosként jelent meg a tornán, holott egy évvel ezelőtt még egy teljesen másik sportágban, gyeplabdában szerzett olimpiai aranyérmet Hollandia csapatával.


A 31 esztendős, portugálos hatású neve ellenére Rotterdamban született gyönyörű hölgy ötkarikás győzelme mellett 2006-ban világbajnok sikerhez vezette válogatottját, így nem csoda, hogy sztárként kezelik hazájában.

Ezzel azonban messze nem elégedett meg, jogot tanult, énekesi karrierbe kezdett, majd televíziós műsorvezetőként igyekezett megállni helyét. Sőt hosszú ideig az egy helyi bank arcaként mosolygott vissza. Jelenleg a profi teniszező, Raemon Sluiter barátnője. 

A kalandos életút újabb fordulatát a póker jelentette, amelyet saját elmondása szerint már négy éve játszik barátaival, de jelentős tréningezésre volt szüksége, hogy asztalhoz üljön Barcelonában.

„Jelenleg a póker olyan fontos szerepet foglal el az életben, mint egykor a gyeplabda, minden más háttérbe szorul. Valami nagyra vágyom!" – fogalmazott Moreira de Melo a pokerlistings.com-nak.

„Izgalomra és kihívásra vágytam, amelyet a kártya biztosít számomra, más, mint a gyeplabda, de remélem megtalálom a párhuzamot."

További képek a GALÉRIÁBAN!

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu