Az MTV 227 órát szán a téli olimpiára

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 8. 14:20
A Magyar Televízió két csatornája a nyitó- és záróünnepség között összesen 227 órás közvetítés-sorozatban mutatja be a téli olimpia eseményeit - írja a telesport.hu. A jégkorong és a műkorcsolya mellett láthatóak lesznek az alpesi sí-, az északi sí-, a bob- és a gyorskorcsolya-versenyek is. Természetesen azok a számok lesznek kiemeltek, amelyekben magyar versenyző is indul.


A közvetítés az időeltolódás miatt minden nap általában este hétkor kezdődik és másnap reggel 6-ig vagy fél 9-ig tart. 

„Az élő közvetítések kiválasztásában leginkább korábbi téli olimpiák nézettségi arányai vettük figyelembe, amiből kitűnően látszik, mire van komolyabb igény, és melyek a kevésbé érdekes sportágak a magyar nézők számára. Sajnos anyagiak is befolyásolták a döntéseinket, hiszen az MTV gazdasági helyzete miatt csökkentenünk kellett a műholdköltséget, vagy az átvett költségek számát. Ettől függetlenül minden sportágról lesz hosszabb-rövidebb tudósítás, és igyekszünk minden aranyérmet megmutatni" - nyilatkozta Havas Judit, a Telesport főszerkesztő-helyettese.

Sajnos az anyagi lehetőségek szűkössége miatt a kommentátor csapat nem utazhat Vancouverbe, így az olimpiák magyarországi történetében először, stúdióból lesznek kénytelenek közvetíteni. Ez nyilvánvalóan más minőséget jelent majd, de a sportszerkesztőség bízik abban, hogy azok a nézők, akik ebben a 16 napban a köztelevíziót választják, nem fognak csalódni, és szakmailag hiteles képet kapnak a XXI. Téli Olimpiai Játékokról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu