Két magyar is döntős az öttusa-vb-n!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 2. 11:14
Kovács Sarolta és Gyenesei Leila bejutott a szombati döntőbe a kínai öttusa-világbajnokság hagyományos női versenyének csütörtöki selejtezőjéből.


Mindketten hátránnyal kezdték a napot, és lassan lendült bele a 28 fős A csoport két magyarja, a végén azonban szinte hibátlan hajrával jelentősen javítottak helyzetükön - számol be a történtekről az mti.hu. Kovács tizenötödik, Gyenesei a huszadik helyen végzett. Úszásban mindketten sokat léptek előre, Gyenesei a második, Kovács pedig a harmadik legjobb időt érte el a az 50-es medencében, ezzel összetettben utóbbi hatodik, előbbi nyolcadik volt a kombinált szám előtt.

A lövészetekkel megszakított 3x1000 méteres futásban Kovács nagyon jó sorozatokat produkált, Gyenesei viszont többet rontott, ám ezzel együtt is simán lépett tovább. Kovács kilencedik, Gyenesei pedig tizenhatodik lett. A döntőbe jutáshoz az első 18 között kellett végezni.

A B csoportban Tóth Adrienn és az egyéni induló Pataki Viktória szerepel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Érmekben bízunk a világbajnokságon!
Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően nem hat, hanem hét napon keresztül tart majd szerdától az öttusázók világbajnoksága a kínai Csengtuban, a célok ezzel együtt változatlanok: minél több számban az első három között...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu