A magyarverő magyar hatalmas sikere

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 8. 18:22
A tauberbischofsheimi női párbajtőr Világkupa után Tóth Annamária és Szele Réka is elmondhatja magáról, hogy a végső győztese állta az útját, hiszen mindketten a szenzációs versenyzéssel diadalmaskodó Szász Emesével szemben maradtak alul a németországi viadalon.


 

A hatvannégyes főtáblán már az első körben szembekerült egymással két magyar, Szász Emese 15-4-re verte Tóth Annamáriát. A változatosság kedvéért a következő körben is egy honfitárs várt Szászra, aki 15-12-vel lépett tovább.

A nyolcaddöntőben a svájci Sophie Lamont, a negyeddöntőben a német Imke Duplitzert győzte le 15-12-re Szász Emese, ezzel pedig máris a legjobb négy között találta magát. A döntőbe jutásért az addig is remeklő magyar vívónő még rátett egy lapáttal, az olasz Nathalie Moellhausenbsem állíthatta meg (15–9).

A fináléban egy holland versenyző várt Szászra, Sonja Tol személyében. Itt már nem volt megállás, Szász Emese szenzációs napi formáját egy felejthetetlen asszóval koronázta meg, 15–11-re nyert végül.

Szele Réka 30., Izsó Katalin 31., Kiskapusi Dóra 44., Takács Emese 50., Révész Júlia 51., Tóth Annamária 58., Antal Edina 77., Bukóczki Bianka 92., Mihály Kata pedig 96. lett a 107 fős mezőnyben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu