Zamora és Pantsil is a Fulhambe igazolt

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 16. 09:52
Tovább erősítette csapatát az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham együttese, ugyanis leigazolta Bobby Zamorát és John Pantsilt a West Ham Unitedtől. A két játékosért 6,3 millió fontot utalt át Gera Zoltán új csapata.


Zamora 2004 óta volt a West Ham csatára, azonban ez előző szezonban csupán tizennégyszer jutott szóhoz a Unitednél, és összesen egyetlen gólt szerzett.

 

„Nagyon várom már, hogy csatlakozhassak az új csapatomhoz” – nyilatkozott szűkszavúan a támadó a Fulham hivatalos honlapjának.

 

Pantsil 2006-ba csatlakozott a West Hamhez, de a legutóbbi idényben ő is kevés lehetőséget kapott a bizonyításra, hiszen mindössze hét bajnokin szerepelt kezdőként.

 

„Bobby egy tehetséges csatár, akinek nem minden vágya, hogy gólt szerezzen, hanem be tud kapcsolódni az összjátékba is, hiszen nagyon intelligens futballista – lelkendezett az új igazolásról Roy Hodgson, a Fulham menedzsere. – Nincs kétségem afelől, hogy fontos szerepet játszik majd a csapatunk támadójátékában.”

 

„John nagyon sokoldalú, ennek köszönhetően több lehetőségem is lesz a védelem összeállításában, ami nagyon fontos, hiszen segít, hogy abban, hogy stabilabb legyen a csapat” – zárta mondandóját a tréner.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu