Zalában kötött ki Horváth András

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 1. 19:43
Amint arról szerkesztőségünk elsőként beszámolt, a magyar válogatottban is megfordult, legutóbb Olaszországban légióskodó Horváth András a zalai megyeszékhelyre teszi át székhelyét, 2011 nyaráig szóló szerződést kötött a ZTE FC vezetőivel. A játékos elárulta, a zalaiak május hetedike óta ostromolták.


 

Horváth Andrásról, a Sopron ex-középpályásáról köztudott, hogy huszonöt-harminc méterre a kaputól már életveszélyes, s ezt nem egyszer bizonyította szabadrúgásból, vagy remek átlövésekből.

A támadásokba is rendre belépő, 181 élvonalbeli mérkőzésén eddig 24 gólt szerző 28 éves középpályással három esztendőre állapodott meg a kék-fehér klub.

Nyílt titok volt, hogy a ZTE FC még az utolsó pillanatban, az átigazolási időszak hajrájában is szeretne szerződtetni új játékost, s a legutóbb Olszországban futballozó Horváth András megszerzése kézenfekvő megoldásnak tűnt.

Személyében a csapaton belül is igazi rivális érkezett a fedezet sorba, a nyáron hozott játékosok, leginkább a légiósok számára.

Tudvalevő, hogy a klubvezetés már most több játékos megszerzésének helyességét megkérdőjelezte, ezért az sem meglepő, hogy még érkezett labdarúgó a Zetéhez.

A kommünikék arról szólnak, hogy Horváth András személyében egy valóban használható játékos érkezett a kék-fehérekhez, s a kitartóan udvarló zalai klub vezetésének munkáját dicséri, hogy a közéépályáds végül őket választotta.

A többi pedig már úgyis a játéktéren dől el, ha minden kedvezően alakul, akkor már a következő bajnokin...

 

„A zalaegerszegi stadion atmoszférája mindig is nagy hatással volt rám, fantasztikus a közönség. – nyilatkozta honlapunknak Horváth András, miután részt vett a csapat első edzésén.”

„Amikor ellenfeléként érkeztem ide, akkor is sikeres voltam, remélem, így is jól megy majd a játék, hogy immáron ez a hazai pálya. A ZTE május hetedike óta kitartóan keresett. Felmerült az a lehetőség is, hogy Szombathelyen folytassam a pályafutásomat, de végül a zalaiakkal állapodtam meg.”

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu