Zajlik az élet a Herthánál

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 6. 16:03
A Hertha hatalmas erőkkel keresi Josip Simunic utódját a védelemben, és már meg is van a jelöltje a hátvédsor megerősítésére. A berliniek a hamburgi Bastian Reinhardttal feledtetnék a horvát bekket. Eközben Gojko Kacsarért a Manchester United után a Wolfsburg is bejelentkezett, a kék-fehérek tízmillió euróban szabták meg a szerb csodagyerek árát.




Kezd összeállni a Hertha Budapestre érkező kerete, noha a napokban Hoffenheimbe távozott Simunic helyettesét még mindenképpen meg kell találnia Lucien Favre vezetőedzőnek, hogy valóban ütőképes együttessel rugaszkodjon neki a következő idénynek.

Ezt orvoslandó Bastian Reinhardt írhat alá az Olimpiai Stadionba, és német sajtóértesülések szerint rövidesen be is mutathatják a kék-fehéreknél.

Hogy mégis legyen miért aggódniuk a Hertha szimpatizánsainak, az Gojko Kacsarnak köszönhető, akit nem egy élklub megkörnyékezett a közös folytatás reményében.

A korábban már bejelentkező Manchester United után most a Wolfsburg is beszállt a licitbe, a bajnokcsapat mintegy nyolcmillió eurót szánna az üzletre. A berliniek azonban tízmillió alatt nem válnának meg a 22 esztendős középpályástól, és az MU mutat is hajlandóságot arra, hogy teljesítse a kérést.

A Vörös Ördögöknél nem érezné magát elveszve Kacsar, az Old Traffordon ugyanis három honfitársával, Nemanja Vidiccsel, Zoran Tosiccsal és a januárban csatlakozó Adem Ljajiccsal is együtt futballozhatna.

$$jatekos$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu