Xabi, Arbeloa és Silva is a Realé lesz

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 2. 09:49
Nincs megállás, tovább kell menni a sikerek felé vezető úton!!! Ez a mottó vezérelheti Florentino Perez klubelnököt, aki újabb klasszisokkal kívánja megerősíteni a Real Madrid labdarúgócsapatát. A világ még fel sem ocsúdhatott Karim Benzema megszerzése után, a spanyol lapok máris tálalják az újabb neveket: Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa és David Silva! A királyi klubhoz oly közel álló Marca szerint a három spanyol klasszis érkezése már csak napok kérdése.


Elképesztő! Hihetetlen! Lenyűgöző! Naphosszat sorolhatnák a jelzőket a Real Madrid elmúlt hetei kapcsán, hiszen ilyen mértékű bevásárlásra még sohasem volt példa a modernkori futball történetében. Hiszen a spanyol főváros elitklubja néhány nap leforgása alatt megszerezte az Aranylabda-szavazás legutóbbi két győztesét, Kakát és Cristiano Ronaldót, valamint a világ egyik legnagyobb csatártehetségét, a lassan világklasszissá érő Karim Benzemát.

Alvaro Arbeloa  



A védelembe jött Raúl Albiol, de a kispadon is változás történt, Manuel Pellegrini váltotta a tavaszi szezon végére látványosan „kipukkadó” Juande Ramost.

De az élet nem állt meg Madridban, már a következő erősítések véglegesítésén dolgozik Perez. A Realhoz rendkívül közel álló Marca pedig már azt is tudja, hogy végső stádiumba érkeztek a tárgyalások a Liverpool FC-vel. A „vörösök” ugyanis beletörődtek abba, hogy meg kell válniuk két spanyol sztártól, Xabi Alonsótól és Alvaro Arbeloától.

David Silva  


Ha a Real-elnök lezárta a liverpooli duó ügyét, akkor jöhet az utolsó (?) erősítés. Florentino Perez egy jól ismert tárgyalópartnerrel egyezkedik majd, hiszen Raúl Albiolt már megszerezte Valenciából. Most pedig a szupertechnikás szélső, David Silva kerülne a Mestallából a Santiago Bernabeu Stadionba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu