Wenger: Újra nagy idők jönnek

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 17. 16:01
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a klub éves közgyűlésén mondott beszédet, amelyben fényes jövőt vázolt fel. Úgy látja, játékosai az utóbbi években nagyon sokat fejlődtek, ráadásul nyáron egy olyan világsztár csatlakozott a kerethez, mint a német Mesut Özil, így szerinte rövid időn belül újra olyan sikeres lesz a gárda, mint az ezredfordulón volt.


 

"Az Arsenal jövője azon a kemény munkán fog alapulni, amit mi csinálunk a klubon belül, valamint a játékosok felderítésén és a fejlődésen - mondta Arsene Wenger memedzser a klub éves közgyűlésén. - A világon mindenhol tisztelnek bennünket az értékeinkért, nem mesterséges csapat vagyunk."

"De a piacon is nézelődünk, hogy olyan játékosokat szerezzünk, akik már a legmagasabb szinten bizonyítottak. Nem kellett például senkinek sem megnéznie Özil játékát, mielőtt megvettük. Ez csak pénz kérdése volt, és örülök annak, hogy bebizonyítottuk: nem félünk költeni" - mondta Wenger a 42,5 millió fontért vásárolt középpályásról.

"Jelenleg a bajnokság élén vagyunk, nagyon erős a helyzetünk, de november végén már sokkal tisztább lesz minden, és erősen bízom abban, hogy május végén boldogak leszünk." A gyűlésen a menedzser teljes körű támogatásáraól biztosította a jelenlevőket Stan Kroenke, az Arsenal fő részvényese is.

"Elégedettek vagyunk a klub eddigi fejlődésével, leginkább a pályán - mondta Kroenke. - Legyen szó vezetőkről, szurkolókról, játékosokról vagy magáról Arsene-ről, egyikünk sem lesz bolog mindaddig, amíg újra trófeát nem nyerünk. Újra elmondom, amit már sokszor, hogy nagyon elkötelezettek vagyunk."

"Egy klub számára az is rendkívül fontos, hogy gazdasági szempontból is sikeres legyen, és ezen a téren sincs okunk panaszkodni. Hosszú utat tettünk meg, nincsenek adósságaink, a kereskedelmi bevételeink pedig nőnek. Több üzletet is kötöttünk, amelyek reményre adnak okott, de ne feledjük: ezek egyik se működne a pályán elért sikerek nélkül."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger: lassan vége a trófeaínségnek!
Arsene Wenger nem tudta leplezni örömét kedden este, miután csapata lenyűgöző első félidei játékkal 2-0-ra legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája második csoportkörében. A meccs hőse újra a nyáron vásárolt Mesut Özil volt, aki egy...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger: örökre Arsenal!
Arsene Wenger 1996 óta az ül az Arsenal kispadján, mellyel már három Premier League-bajnoki címet szerzett, de az utóbbi években nem jönnek a trófeák. A francia menedzser bevallása szerint már alig várja, hogy hamarosan aláírja...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Wenger a legjobb edző Angliában!"
Rafael Benitez, a Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Arsene Wenger, az angol bajnokságban listavezető Arsenal francia mestere a legjobb szakvezető Angliában....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Arsene Wenger
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu