Wenger: örökre Arsenal!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 27. 11:49
Arsene Wenger 1996 óta az ül az Arsenal kispadján, mellyel már három Premier League-bajnoki címet szerzett, de az utóbbi években nem jönnek a trófeák. A francia menedzser bevallása szerint már alig várja, hogy hamarosan aláírja új szerződését a londoni klubbal, amelyet szíve szerint sosem hagyna el. Innen akar visszavonulni.


 

Arsene Wenger már 17 éve ül az Arsenal kispadján, mellyel 1996-os kinevezése óta nyert három Premier League-bajnoki címet (1998, 2002, 2004), négy FA-kupát (1998, 2002, 2003, 2005) és négy Angol Szuperkupát (1998, 1999, 2002, 2004). Nyolc éve azonban semmilyen új komoly trófeát nem nyert a csapat.

Szerződése jövő nyáron lejár, és az előző szezon végén számos cikk született arról a nemzetközi sajtóban, hogy egy év múlva elhagyja az Emirates Stadiont. Az érintett is csak óvatosan nyilatkozott a jövőjéről, és csak annyit mondott, hogy a 2013/2014-es idény komolyan befolyásolja majd a sorsát.

Az Ágyúsok öt forduló után a tabella élén álltak, és annak ellenére is remekül kezdték a szezont, hogy egy tucat sérült játékos van a keretben. A tréner szerint élvezi a klubelnök támogatását. "Megtisztelő, hogy Stan Kroenke mögöttem áll" - nyolatkozta Wenger.

"Nekem nagyon sokat számít, hogy a klubon belüli támogatásom töretlen és következetes. Hálás vagyok ezért, mert a 17 évem alatt voltam lent és fent is, de mindig bíztak bennem. Örökre itt szeretnék maradni, mert ez halhatatlanná tenne. Szeretem ezt a klubot."

"Nagyon som ajánlatot kaptam az évek alatt, és mindet visszautasítottam. Mindig is úgy gondoltam, hogy ez a klub különleges. Most már olyan csapatunk van, amely versenyképes, és ezt szeretnénk is megmutatni mindenkinek." Az Arsenal a hétvégi fordulóban a Swansea City otthonába látogat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger: Cavani és Falcao állatok
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere azt mondta Edinson Cavaniról és Radamel Falcaóról, a francia ligában játszó két világklasszis csatárról, hogy olyanok mint az állatok. Ezt a jelzőt azonban semmiképpen sem rossz értelemben...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Özilt nem kellett győzködni
Először edzett együtt új társaival az Arsenalnál, stadiontúrán vett részt új otthonában, az Emiratesben, majd első sajtótájékoztatóját adta ágyúsként Mesut Özil, a csapat közel 50 millió eurós nyári igazolása csütörtökön. A...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Arsene Wenger
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu