Özilt nem kellett győzködni

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 12. 22:34
Először edzett együtt új társaival az Arsenalnál, stadiontúrán vett részt új otthonában, az Emiratesben, majd első sajtótájékoztatóját adta ágyúsként Mesut Özil, a csapat közel 50 millió eurós nyári igazolása csütörtökön. A madridiaknál csak egy volt a sztárok közül, a londoniaknál ő lehet a vezéregyéniség.


A 24 éves sztár reagált a spanyolországi híresztelésekre - miszerint Florentino Pérez klubelnök azt mondta volna, nem volt megfelelő a hozzáállása a Realnál -, majd hangsúlyozta, nem volt baja a Madriddal, csak valami hiányzott, amit úgy érezhet, máshol megkaphat. Rácáfolna azokra, akik szerint visszalépés az Arsenal a királyi gárda után.

"Azt mondják, nem vagyok elég profi? Akik ismernek, meg tudják ítélni, hogy mennyire profi a hozzáállásom. Az elmúlt években 159 meccsen szerepeltem, ha nem vagy veszed komolyan focit, nem játszhatsz ennyit. Nem érdekelnek a pletykák, előre nézek. Most már Londonban vagyok, és nagy célokért jöttem ide, amelyekért keményen meg kell dolgozni."

"Nem kellett győzködni, rögtön tudtam, hogy jó döntés lesz. Az Arsenal az egyik legjobb klub a fiatal játékosok számára, akik fejlődni akarnak. Ez volt az egyik ok, ami az Ágyúsok mellett szólt. Ifjoncokból neveltek már világklasszisokat itt, elég csak Fabregasra vagy Henryra gondolni."

"Jól ment a sorom Madridban is, nem véletlen, hogy sokan értetlenül fogadták a váltást, de nem éreztem a bizalmat, a megbecsülést. Biztos vagyok benne, hogy Arsene Wengertől megkapom ezt. Ilyen a foci. A saját utamat járom" - nyilatkozta a német válogatott sztár, akire elképzelhető, hogy nem klasszikus irányítóként, hanem árnyékékként számít majd Wenger.

A menedzser hozzátette, Özilnek minden képessége megvan ahhoz, hogy az Arsenalban vezéregyéniséggé váljon, és nemsokára a világ legeslegjobbjai között emlegessék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Özilből bűnbakot akarnak csinálni"
A nyáron klubot váltó Mesut Özil édesapja szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hazug történeket szivárogtat ki, hogy negatív figuraként állítsa be a fiát, mert így szeretné elnémítani azt a szurkolói véleményt,...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Mesut Özil
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu