"Özilből bűnbakot akarnak csinálni"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 12. 13:28
A nyáron klubot váltó Mesut Özil édesapja szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hazug történeket szivárogtat ki, hogy negatív figuraként állítsa be a fiát, mert így szeretné elnémítani azt a szurkolói véleményt, miszerint rossz döntés volt eladni a német középpályást.


 

Mesut Özil a nyári átigazolási időszak legutolsó napján elhagyta a Real Madrid csapatát, és 42,5 millió fontért az Arsenalhoz igazolt. Azóta is téma a Santiago Bernabéuban és környékén, hogy mekkora hiba volt eladni a világ egyik legjobb támadó középpályását.

Florentino Pérez, a spanyol fővárosi klub elnöke a maga módján próbálja meg elhallgattatni ezeket a hangokat. Az ABC nevű lapnak nyilatkozva elárulta, hogy azért döntött Özil elengedése mellett, mert elege lett a 24 éves német játékos pályán kívüli, profihoz méltatlan viselkedéséből.

Bár a cikk nem idéz senkit név szerint, de arról ír, hogy a 2010-ben Madridba érkező Özil szigorúan az iszlám hithez méltóan élt, annak törvényeihez tartotta magát, majd egyre inkább feloldódott, a lányokkal foglalkozott, ez pedig egyre jobban meglátszott a teljesítményén is.

Az újság ugyancsak megemlíti, hogy a játékos ügyeit kezelő édesapa, Musztafa Özil is akkor kezdett el kiszivárogtatni olyan híreket, hogy más klubok is érdeklődnek a fia iránt, mikor a Real Madrid nem fogadta el a fiatal Özil év hétmilliós fizetési követelését.

Az apa dühösen reagált ezekre a vádakra, mondván, beszennyezik az ő is családja jó hírnevét. "Csak mert valaki sok pénzt keres, az nem azt jelent automatikusan, hogy tiszteletreméltó ember. Pérez pedig nem az. Mesutból most bűnbakot akar csinálni, engem pedig kapzsi apaként akar feltüntetni, aki csak a nagy pénzre vár. A jog előtt fogjuk megvédeni magunkat."

Az apa szerint az egész háttrében az áll, hogy Pérez is jól tudja, sok szurkoló óriási hibának tartja Özil eladását, és azt, hogy kétszer annyi pénzt fizetett Gareth Bale-ért. Hangsúlyozta azt is, hogy fia sosem élt olyan életet, mint amivel az elnök most vádolja.

"Ha Mesut tényleg ilyen züllött lett volna, ahogy ő fogalmaz, akkor miért játszott mégis mindig a Real Madrid kezdőcsapatában? Egyszerűen le akarja járatni Mesutot, mert sok szurkoló és a csapattársai is dühösek az eladása miatt."

Musztafa Özil még hozzátette, hogy egy angol ügynök több Premier League-csapattal is tárgyalt Mesut Özilről, az ő aláírását tartalmazó hamis engedéllyel, és a jogi lépéseket már meg is tették ellene. "Ezt ki fogjuk vizsgálni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo nagyon dühös Özil távozása miatt
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világsztárja elmondta a spanyol sportsajtónak, hogy nagyon dühös azért, mert Mesut Özil elhagyta a klubot, ugyanis remekül tudott együtt játszani vele, és a csapatból senki sem ismerte...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madridi csapattársait leforrázta Özil
Álvaro Arbeloa és Isco is megdöbbent, amikor megtudta: csapattársuk, Mesut Özil még a nyári piacon elhagyja a Real Madridot az Arsenal kedvéért. ...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Mesut Özil
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu