Madridi csapattársait leforrázta Özil

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 3. 17:33
Álvaro Arbeloa és Isco is megdöbbent, amikor megtudta: csapattársuk, Mesut Özil még a nyári piacon elhagyja a Real Madridot az Arsenal kedvéért.


 

Özil maga is bevallotta, néhány napja még nem gondolta volna, hogy távozik a Bernabéuból, és csapattársai sem hitték volna, hogy a német középpályás meghúzza ezt.

„Kicsit meglepődtem azon, hogy eligazolt. Nagyon nagy kár érte, hatalmas veszteség az öltözőnek mind személyes, mind sportszakmai szempontból” – nyilatkozta kedden Álvaro Arbeloa.

„Vasárnap elköszönt tőlünk, és azt hittem, hogy viccel. Özil más, mint a többiek, nincs még egy ilyen srác a világon. Nagyon sokat számított a jelenléte.”

Iscót, aki érkezésével maga is hozzájárult a kulcsember távozásához, szintén váratlanul érte a bejelentés, és szívesen játszott volna vele egy csapatban.

„Valójában nagyon meglepődtem Özil miatt, főleg azért, mert múlt héten még azt mondta, hogy marad. Minőségi játékos, olyasvalaki, aki egyedül ki tud billenteni egy meccset az egyensúlyából.”

A 24 éves középpályás 50 millió euróért csatlakozott az Ágyúsokhoz, új klubjánál a válogatott szünet után száll be a közös munkába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Özil az Arsenalé – hivatalos
Az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Mesut Özilt a Real Madridtól. Ezzel az igazolással több házi rekordot is megdöntöttek az Ágyúsok. ...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu