Ronaldo nagyon dühös Özil távozása miatt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 6. 10:10
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világsztárja elmondta a spanyol sportsajtónak, hogy nagyon dühös azért, mert Mesut Özil elhagyta a klubot, ugyanis remekül tudott együtt játszani vele, és a csapatból senki sem ismerte az ő mozgását annyira, mint a német játékmester.


 

A nyári átigazolási időszak legnagyobb durranása kétségkívül az volt, hogy Mesut Özil elhagyta a Real Madrid csapatát, és 42,5 millió fontért az Arsenal csapatához igazolt. Carlo Ancelotti és a német középpályás nem jött ki jól Madridban, de van, aki nagyon sajnálja, hogy Özil elment a Santiago Bernabéuból.

"Özil eladása számomra nagyon rossz hír volt - mondta az egykori csapatárs, Cristiano Ronaldo az AS-nek. - Ő ismerte legjobban a kapu előtti mozgásomat. Dühös vagyok amiatt, hogy elment. Különleges csapattárs és barát volt. Ha rajtam múlik, Özil lett volna az utolsó futballista, akit eladok a Realból. Nem is értem ezt az egészet."

A 24 éves német középpályás elmondta, hogy ő szívesen maradt volna a Real Madridnál, de úgy érezte, az edző és a klub vezetői már nem bíznak benne. Így kisebb meglepetésre az átigazolási időszak zárónapján az Arsenalhoz igazolt, és kötött ötéves szerződést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madridi csapattársait leforrázta Özil
Álvaro Arbeloa és Isco is megdöbbent, amikor megtudta: csapattársuk, Mesut Özil még a nyári piacon elhagyja a Real Madridot az Arsenal kedvéért. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Özil az Arsenalé – hivatalos
Az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Mesut Özilt a Real Madridtól. Ezzel az igazolással több házi rekordot is megdöntöttek az Ágyúsok. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu