Wenger: Ramsey 50 millióért sem eladó!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 1. 10:37
Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét az utóbbi évek során többször vádolták azzal, hogy a csapat sztárjait eladogatja a riválisoknak, így pedig nem lesz képes komoly eredményre. Úgy látszik, a sor Robin van Persie-vel 2012-ben befejeződött, a francia tréner ugyanis elmondta, hogy akkor sem adná el csapata fiatal, bombaformában futballozó sztárját, Aaron Ramsey-t, ha valaki 50 millió fontot ajánlana érte.


 

Aaron Ramsey idei szezonja káprázatosan alakul, 22 mérkőzésen 13 gólt szerezett az Arsenal csapatában, és stabil helyet vívott ki a középpályán is. A listavezető szombati bajnokiján két gólt szerzett, de egyiket sem ünnepelte meg, lévén a Cardiff City volt a nevelőklubja.

"Senkit sem adunk el, mindekit együtt akarunk tartani - mondta a francia mester, mikor arról kérdezték, eladná a 22 éves Ramsey-t, ha 50 millió fontot ajánlanának érte. - Az utóbbi években pont eleget szenvedtem amiatt, hogy el kellett adnom kulcsjátékosaimat. Idén viszont végre anyagilag is erős helyzetben vagyunk."

"Játsszunk még néhány meccset, kicsit még korai lenne jósolnom - mondta a bajnoki esélyekről. - De ami kifejezetten jó, hogy kiegyensúlyozottan tudunk teljesíteni, ez pedig nagyon jó előjel. Minden győzelem erősebbé tesz minket. Ha többet tudunk foglalkozni a koncentrációval, és fejleszteni is akarjuk azt, akkor jó esélyeink lehetnek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal már nem hasalt el Cardiffban
A Manchester City kínos zakója és a Manchester United botlása után az éllovas Arsenal győztesen utazhatott haza a Cardiff City otthonából, így az Ágyúsok a Premier League 13. fordulója után is a tabella élén állnak. A meccs első...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kiegyenesedik-e a Spurs a United ellen?
A Tottenham Hotspurt a bajnokesélyesek között emlegették a szezon előtt, a Premier League 13. fordulójában azonban muszáj legyőznie a Manchester Unitedet, hogy egyáltalán a legjobb négybe kerülésre maradjon esélye. A listavezető...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu