Vigyáznának Cescre, mint a hímes tojásra

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 25. 19:30
Arsene Wenger kétszer is meggondolja, beveti-e Cesc Fabregast a következő két hónapban. Az Arsenal francia menedzsere sajtótájékoztatóján tudatta, hogy a sérülékeny sztárt kéthetes pihenőre fogták. Eboué nem ússza meg ilyen olcsón, a térdével van nagy gond, akár nyolc hetet is kimaradhat.



"Fabregast kezelésbe vették az orvosok, számos vizsgálaton kell átesnie, úgy számolunk két hetet kell kihagynia. A baj nagy, leginkább azért, mert az újabb sérülés arra figyelmeztet minket, legyünk óvatosabbak a szerepeltésével kapcsolatban. Cesc egészen fiatal kora óta ötven meccset játszik szezononként, ez óriási terhelés. A következő két hónapban nagyon vigyáznunk kell rá" - nyilatkozta Wenger a csapat irányítójáról, aki térdínsérülése kiújulása miatt járt pórul.

"Eboué középső térdszalagja sérült meg. Ez jelenthet négy hét, hat hét, vagy akár nyolc hét kihagyást is, azt hiszem, legalább egy hónapig pihennie kell" - tudhattuk meg a szakembertől.

Clichy, Diaby, Frimpong és Vermaelen nevét találjuk még a sérültlistán, ahonnan Almunia és Ramsey a héten iratkozott le.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kölcsönadta sztárját az Arsenal!
Váratlanul kölcsönadta walesi válogatott támadó középpályását, Aaron Ramseyt az Arsenal labdarúgócsapata a másodosztályban feljutásért harcoló Nottingham Forestnek. A szerződés rövidtávú, 2011. január harmadikáig érvényes -...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu