Kölcsönadta sztárját az Arsenal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 25. 18:48
Váratlanul kölcsönadta walesi válogatott támadó középpályását, Aaron Ramseyt az Arsenal labdarúgócsapata a másodosztályban feljutásért harcoló Nottingham Forestnek. A szerződés rövidtávú, 2011. január harmadikáig érvényes - jelentették be az Ágyúsok hivatalos honlapjukon.


A walesi középpályás kedden léphetett pályára először februári kettős lábtörése óta, a Wolves ellen kapott 45 percet a tartalékcsapatban.

Hogy teljesen visszanyerje kondícióját és formáját, az év hátralévő részét Billy Davies csapatánál, a Championship aktuális hatodik helyezettjénél tölti.

A 19 éves reménység 2008 júniusában érkezett az Arsenalhoz a Cardiff Citytől, ötvenegy meccs alatt ötször volt eredményes. Tizenegy alkalommal szerepelt a válogatottban, idén nyáron kötelezte el magát hosszú időre a londoni sztárcsapathoz.

Szóba került Jay Emmanuel-Thomas kölcsönadása is a Sheffield Unitedhez, ez az üzlet úgy tűnik, végül nem jött össze, csütörtök este hat óráig volt lehetőség kölcsönszerződések megkötésére Angliában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A kemény munka meghozta gyümölcsét
Kettős lábtörése után ismét pályára lépett az Arsenalban, annak is a tartalékcsapatában Aaron Ramsey. A walesi középpályás február után játszott ismét futballmérkőzésen. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vigyáznának Cescre, mint a hímes tojásra
Arsene Wenger kétszer is meggondolja, beveti-e Cesc Fabregast a következő két hónapban. Az Arsenal francia menedzsere sajtótájékoztatóján tudatta, hogy a sérülékeny sztárt kéthetes pihenőre fogták. Eboué nem ússza meg ilyen...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu