Vieri megunta a showgirlt, a pókert nem

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 6. 07:07
VIDEÓVAL! Christian Vieri, a Juventus, a Milan és az Inter korábbi, 35 éves sztárja elhagyta szívdöglesztő barátnőjét, és belefeledkezett a pókerbe - számolt be a Chi című olasz sztármagazin legfrissebb számában.


 

Vieri a modern futball egyik igazi vándormadara, pályafutása során húsz szezon alatt tizenöt csapatban fordult meg, de arról is híres, hogy nem csak a gólokat vadászta sikeresen, hanem számtalan szépség szívét is sikerült meghódítania.


Melissa Satta sokszor került az olasz magazinok címlapjára  


Az elmúlt három évben aztán úgy tűnt, kikötött a csatár, az olasz médiavilágban híres-hírhedt Melissa Satta mellett talált rá a boldogságra.

A múlt nyáron mégis olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint romokba dőlhet Vieri magánélete, és nem is kerülhette el végzetét. A magazin szerint az év végi floridai vakáció feléhőtlen légköre sem segített kibogozni a szálakat közte és kedvese között, ezután pedig jobbnak látták, ha elválnak egymástól útjaik.

A részletekről egyik fél sem volt hajlandó nyilatkozni, ami biztos, "Bobo" a pókerbe temetkezik, legújabb hobbiját választotta tehát a szívdöglesztő Melissa helyett.

 

AMIT MELISSA SATTÁRÓL TUDNI ÉRDEMES
A szemtelenül fiatal Melissa szombaton ünnepli 23. születésnapját, táncoslányként, modellként, műsorvezetőként és színésznőként is megismerte egész Itália. Bostonban született, gyermekkorát az Egyesült Államokban és Szardínia szigetén töltötte. Komoly sportmúltja is van, hiszen pályára lépett az olasz női harmadosztályban, karatében pedig tartományi bajnok volt a junioroknál. Tizenhatévesen kezdett modellkedni egy divatügynökségnél Cagliariban, majd több szépségkirálynőválasztáson szerzett nevet magának. 2005-től számos televíziós produkcióban felbukkant Silvio Berlusconi csatornáin és az olasz zeneadó MTV-n, illetve a Fashion Tv-n.

ÍZELÍTŐ MELISSA EGYIK MŰSORSZÁMÁBÓL

$$fhvideo:74618$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu