Védő kell! A Barca rámozdult Aggerre

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 1. 16:11
A Barcelona a nyári átigazolási időszakban mindenképpen szeretne venni még egy védőt is, miután a támadószekciót már sikeresen megerősítette Neymar leigazolásával. A Paris Saint-Germain csapatánál azonban pórul járt Thiago Silvával, és úgy néz ki, David Luizt sem adja a Chelsea, így Gerardo Martino, a katalánok edzője továbbállt Liverpoolba.


 

A spanyol bajnok Barcelona védőfronton egész szezonban szenvedett, a veterán, de elnyűhetetlen Carles Puyolt sérülések hátráltatták, Gerard Piqué pedig közel sem játszott olyan formában, mint eddig, így Tito Vilanovának többször kellett toldoznia-foldoznia a hátsó alakzatot a stabilitás érdekében.

A klubnak előbb-utóbb azonban mindenképp tartós megodást kellett találnia, és mivel a nyári átigazolási időszak egyik legfontosabb üzletét, a brazil Neymar megszerzését már májusban letudták, lehetett koncentrálni a védőkérdésre.

A legnagyobb favorit Thiago Silva volt, azonban klubja, a Paris Saint-Germain nem akarta elengedni, és a napokban sok-sok pénzzel meg is győzte a brazil védőt, hogy a francia fővárosban maradjon. Sőt, a 28 éves játékos hosszabbított is.

Jött a második verzió, David Luiz megszerzése, de a hírek szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem engedi el a játékost, bármennyit is ajánl a Barcelona. Gerardo Martino, a katalánok új trénere azonban nem esett kétségbe, és harmadik lehetőséget is talált.

Az 50 éves szakember kiszemelte Daniel Aggert, a Liverpool 28 éves dán válogatott középhátvédjét, akit 2016 nyaráik köti szerződése az Anfield Roadra. A játékost már tavaly is vitte volna a Barca, de akkor Vilanova végül lefújta az üzletet.

A gond most az, hogy Brendan Rodgers, a Pool menedzsere is szerené megtartani Aggert, mert szerinte tökéletesen tudná pótolni a nyáron visszavonult veterán Jamie Carraghert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eldőlt, Thiago Silva nem lesz a Barcáé
A nyári átigazolási időszakban a Barcelona minden áron meg szerette volna szerezni Thiago Silvát, a Paris Saint-Germain brazil válogatott hátvédjét, és sokáig úgy tűnt, a játékos is hajlik a klubváltás felé. Hétfőn kiderült,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu