Eldőlt, Thiago Silva nem lesz a Barcáé

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 29. 15:03
A nyári átigazolási időszakban a Barcelona minden áron meg szerette volna szerezni Thiago Silvát, a Paris Saint-Germain brazil válogatott hátvédjét, és sokáig úgy tűnt, a játékos is hajlik a klubváltás felé. Hétfőn kiderült, hogy hiába minden katalán erőfeszítés, Silva mégis marad Párizsban, és meg is hosszabbította szerződését.


 

Thiago Silva 2012-ben igazolt az AC Milantól a keretet elképesztő méretekben erősítő, dúsgazdag Paris Saint-Germain csapatához 42 millió euróért. A védő akkor ötéves szerződést kötött, idén nyáron azonban a védőgondokkal küzdő Barcelona minden áron át szerette volna csábítani.

Egyedül a 28 éves játékos bérigénye miatt fájt kicsit a fejük, de sokáig úgy nézett ki, az üzlet létrejöhet még a PSG rosszallása ellenére is. Hétfőn azonban pont került az ügy végére, miután kiderült, a klubváltásból nem lesz semmi.

Thiago Silva ugyanis nemcsak úgy döntött, marad a PSG-nél, de 2018-ig még meg is hosszabbította a szerződését. Úgy blátszik, Párizsban Carlo Ancelotti vezetőedző távozását épp elég veszteségnek ítélték, és nem akarnak újabbat elszenvedni.

A Barca azonban továbbra is keresi a védőjét, mert Carles Puyol már 35 éves, a Shakira sújtotta Gerard Piqué csak az UEFA szerint játszott jól ebben a szezonban, kritikusai szerint közel sem volt már olyan magabiztos, mint korábban, Adriano és Javier Mascherano pedig sérült.

A második számú jelölt David Luiz, a Chelsea 26 éves brazil hátvédje, de júniusban Tito Vilanova úgy döntött, nem tesznek ajánlatot érte az angoloknak. A spanyol sajtó szerint azonban az úz edző, Gerardo Martino komolyan érdeklődik Luiz iránt, bár a Stamford Bridge-en nem nagyon akarnak megválni tőle.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu