Vb-selejtezők: Moldova pontos lett, Görögország otthon sírhatott

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 22:17
A játéknapot megelőzően százszázalékos Görögország otthonában hullajtott el értékes pontokat a Svájc ellen megvívott vb-selejtezőjén, míg a a 2. csoport másik találkozóján Luxemburgban megkaparintotta első pontját a moldovai válogatott.


Nem örülhettek a görög szurkolók, hiszen Pireuszban 2-1-es vereséget szenvedtek a nyári Európa-bajnokság társrendezőjétől, Svájctól. A hellének ráadásul úgy kaptak ki, hogy három kör után kilenc ponttal, nyolc rúgott és nulla kapott góllal várhatták a helvéteket.

 

Az első félidő hajrájában, a 42. percben Frei juttatta vezetéshez büntetőből a vendégeket, ám hiába egyenlített alig több, mint egy órányi játék után Hariszteasz, N'Kufo eldöntötte a találkozó végkimenetelét.

 

Luxemburgban Moldova vendégszerepelt, az egykor valamivel szebb napokat megélt válogatott soványka 0-0-val térhetett haza. Öröm az ürömben, legalább megvan az első pont Igor Dobrovolszki fiainak.

 

Érdekes, a három összecsapás (szerdán korábban: Lettország-Izrael 1-1) nem befolyásolta a 3. forduló után kialakult állást, azaz Görögország vezet, mögöttük Izrael, Svájc, Lettország, Luxemburg és Moldova a sorrend.

 

LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI-SELEJTEZŐK, 2. CSOPORT:
Görögország-Svájc 1-2 (0-1)
Gólszerző: Hariszteasz (68.), ill. Frei (42., 11-esből), N'Kufo (77.)

Luxemburg-Moldova 0-0

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu