Van Nistelrooy a Málaga új játékosa!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 2. 09:47
Átesett az orvosi vizsgálatokon, és aláírta szerződését Ruud van Nistelrooy, aki egy évre kötelezte el magát a Málaga labdarúgócsapatához - közölte az AS.com.


A klub hivatalos oldalán egyelőre nem látható a 34 éves holland támadóról szóló bejelentés, de a lap internetes kiadása teljes részletességgel tényként számol be az aláírásról.

Az egy esztendőre szóló kontraktusban szereplő kitétel értelmében megfelelő számú pályára lépés további egyéves hosszabbítás lehetőségét vonja magával.

„Nagyon boldog vagyok, tetszenek a klub elképzelései" – mondta az aranycipős távozva a klub székházából szerda este. Van Nistelrooyt csütörtökön 18 órakor mutatják be.

A korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban megfordult futballista érkezésével összállt a Baptista-Rondón-Van Nistelrooy ütősnek tűnő támadósor Málagában.

Hogy, hogyan sikerült egy ilyen kaliberű játékost szerződtetni a kiscsapatnak? A válasz egyszerű, Spanyolországban elsőként egy dúsgazdag katari sejk vette be meg a klubot, Abdullah al-Thani pedig komoly erősítésekbe kezdett és tervez a nyár folyamán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Nistelrooy órákon belül a Málagáé!
Videón Van Nistelrooy 10 legszebb gólja! Nem csak egyszerű pletyka volt Ruud van Nistelrooy visszatérése Spanyolországba, a veterán támadó az AS tudósítása szerint megérkezett Málagába, ahol még szerdán aláírja szerződését....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu