Van de Sar nem hagyja el az MU-t

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 24. 16:37
Mielőtt örömtüzeket gyújtanának a Vörös Ördögök szurkolói, leszögezzük, szó sincs arról, hogy a veterán holland kapus meggondolta volna magát és a következő szezonban is pályára lépne. De talán az is jó hír lehet a fanatikusoknak, hogy Edwin van der Sar a jövőben is szolgálni kívánja angol klubját.


 

A még világklasszisnak számító labdarúgó idén nyáron fejezi be sikerekben gazdag pályafutását, utána pedig nem tér vissza egykori hollandiai klubjához, az Ajax Amsterdamhoz.

„Nem megyek vissza, pedig nagyszerű lenne ismét együtt dolgozni Frank de Boerral, Danny Blinddel és Dennis Bergkamppal. Pedig amikor tizenkét évvel ezelőtt eligazoltam az Ajaxtól, akkor azt ígértem, visszatérek még. De akkor még nem is sejthettem, milyen csodálatos éveket töltök a Manchester Unitednél. Visszavonulásom után is az MU-nak akarok segíteni, talán elmegyek majd az ázsiai futballiskolákba, de lehet, hogy a marketingben vállalok szerepet. De azért egy-két Ajax edzésre is ellátogatok majd” – jelentette ki a kiváló sportember.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu