Valdés elbúcsúzott a Barcától

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 24. 12:02
Egy vendéglőbe invitálta Victor Valdés, a Barcelona kapusa a csapattársait, a klub néhány vezetőjét, és alkalmazottját csütörtökön, hogy elbúcsúzhasson tőlük. A világ- és Európa-bajnok hálóőr már korábban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2014-én lejáró szerződését. Csak az volt a kérdés, hogy már ezen a nyáron távozik, vagy csak jövőre. Ez most már nem kérdés. Minden jel arra mutat, hogy a Monacóban folytatja.


Csak hárman hiányoztak a búcsúbuliról: Tito Vilanovát, a csapat edzőjét New Yorkban kezelik, Gerard Piqué a klub engedélyével barátnőjéhez, Shakirához utazott Los Angelesbe, míg Dani Alves reklámfilmet forgatott a tengerparton.

Valdés egy jó hangulatú videózást is rendezett, egy "Best of Valdés" videót vetített le Puyoléknak.

A sztárkapus hat bajnoki címet, két kupatrófeát, öt Spanyol Szuperkupát, három Bajnokok Ligáját, két Európai Szuperkupát, két klubvilágbajnoki címet, és öt Zamora-díjat (utóbbi a spanyol szezon legjobb kapusának jár) gyűjtött be több mint tíz éves barcelonai pályafutása alatt.

Nehéz dolga lesz annak, aki az örökébe akar lépni, jelenleg a Mönchengladbach kapuvédője, Marc-André ter Stegen, az ex-barcás Pepe Reina, illetve az Inter portása, Sami Handanovic a legesélyesebb erre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu