Vadócz ismét a holland bajnokságban!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 19:36
A magyar válogatott középpályás Vadócz Krisztián visszatér a holland NEC Nijmegenhez az Osasunától, egyéves szerződést írt alá. A hír hivatalos.


Vadócz az utóbbi napokban jó úton járt affelé, hogy a Heerenveen játékosa legyen, de végül nagyvonalú ajánlatot kapott korábbi klubjától a NEC Nijmegentől, amit nem tudott visszautasítani. A szurkolók bizonyára szívesen fogadják majd, hiszen a 2007-2008-as idény után a csapat legjobbjának választották.

Három év után int búcsút a Primera Divisónnak, miután sikerült megállapodnia a szerződésbontás feltételeiben, s egyéves szerződésre kanyarintotta oda aláírását Babos Gábor csapatánál. A Moldova elleni Eb-selejtező után csatlakozik új társaihoz.

"Ehhez a hírhez keveset kell hozzátennem. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy elértük célunkat, remek kapcsolatot ápoltunk Kirisztiánnal. Vadócz érkezése nem csak klubunk, hanem a bajnokság számára is nagy fegyvertény - nyilatkozta a technikai igazgató Carlos Aalbers.

"Ugyanazt a teljesítményt akarom hozni, amit annak idején, óriási siker volt, hogy kijutottunk akkor a nemzetközi porondra" - mondta Vadócz a hivatalos honlapon kiadott közleményben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu