Üres Wembleyben selejtezhet Anglia

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 9. 14:08
Már többször beszéltek róla, többen panaszkodtak amiatt, hogy a Wembley-stadion tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető. No, ennek eshet áldozatául szerda este az Andorra ellen készülő angol labdarúgó-válogatott. London szeme fényébe ugyanis a kialakult metró- és vasutassztrájk miatt csak a szerencsés kevesek juthatnak majd el.


Fontos összecsapás előtt áll Anglia futballcsapata, ám az Andorra elleni ütközet várhatóan könnyed feladatnak bizonyul majd John Terryék számára. A szurkolók a korábbi évek gyengébb teljesítménye miatt kialakult gyűlöletkampányt feledve immáron egy emberként állnak az együttes mellett, szerdán azonban minden bizonnyal csupán néhány tenyér ütődhet össze a 90 ezres arénában.

 

Legalábbis ettől félnek a szervezők, hiszen kedden sem sikerült megegyezniük az illetékeseknek a metropoliszt átszövő metróhálózat és a vasút képviselőivel. Ennek eredményeképp éjfélkor életbe lép egy 48 órás metrósztrájk, így pedig szinte képtelenség lesz autó nélkül eljutni a szentélyhez.

 

Blama a javából. Jó hír visziont, hogy a rendőrség, a szövetség elnöke, valamint a tömegközlekedésért felelős vezető úgy döntött, a kaotikus állapotok ellenére megrendezik a találkozót. Korábban az is felvetődött, hogy zárt kapuk mögött selejteznek majd a csapatok, ám a kapukat azért kinyitják. 

 

Anglia szerda este 21.15-től fogadja Andorrát a 6. csoportban.

 

A JEGYTULAJDONOSOK VISSZAKAPJÁK PÉNZÜKET
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) ügyvezető igazgatója, Ian Watmore megerősítette, megrendezik az Anglia-Andorra vb-selejtezőt. Ám a nagyobb baj elkerülése érdekében - és amennyiben a sztrájk tovább folytatódik - azt tanácsolta, aki sehogy sem tudja megoldani a közlekedést, inkább maradjon otthon. A vezető sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és a jegytulajdonosoknak felajánlotta, maradéktalanul visszatérítik majd a tikettek árát.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu