Üres kézzel marad az Inter?

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 28. 19:23
Az Inter halomra nyerte magát tavaly, míg mostani idényét már csak az Olasz Kupában mentheti meg. Leonardo szerint így sincs miért szégyenkezniük, sőt: a vasárnapi győzelem már csak hab lenne a tortán. A Palermo újabb milánói sztárcsapat baját látná el.


 

OLASZ KUPA-DÖNTŐ:
INTER-PALERMO - vasárnap, 20:45 óra
Róma, Stadio Olimpico, vezeti: Emidio Morganti.
VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
INTER: J. César - Chivu, Ranocchia, Lúcio, Nagatomo - Motta, Sztankovics, Zanetti - Sneijder - Eto'o, Pazzini.
PALERMO: Sirigu - Balzaretti, Munoz, Goian, Cassani - Nocerino, Acquah, Migliaccio - Ilicic, Pastore - Pinilla.


Az Inter triplázott José Mourinhóval 2010-ben, ám a kispadon őt követő Rafael Benítezzel olyannyira beragadt az Inter, hogy télen mennie kellett a spanyol mesternek.

Leonardóval szemmel láthatóan tudatosabb futballt játszanak a Nerazzurrik, és noha a Milant nem tudták beérni a bajnokságban, és a BL-ben is kapták két maflást a Schalkétől, a brazil mester nincs elkeseredve – mi több!

„A sérülések nem kedveztek nekünk, de a remek csapatszellem átsegített minket a nehézségeken. A Román nehezen jutottunk túl (az elődöntőben), de a döntőnek az ünneplésről kell szólnia” – adta ki az ukázt.

Az orvosi szoba felé most is aggodalmasan tekinthet, Wesley Sneijderről csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy játékra alkalmas állapotban van-e. Ha nincs, Husszín Hardzsa helyettesíti a kezdőcsapatban. Esteban Cambiasso bizonyosan nem épül fel, Maicon eltiltását tölti.

A Palermónál Cesare Bovo és Armin Bacinovic nem lesz hadra fogható, a két legfontosabb embert, Josip Ilicicet és Javier Pastorét viszont erőszakkal sem lehet majd távol tartani az Olimpicótól.

A szicíliai együttesnek szüksége is lesz minden ászára, hiszen legutóbbi hat meccséből egyet sem nyert meg az Inter ellen, döntetlenből is csak kettőre futotta erejéből.

A címvédő amúgy is kupaspecialistának számít, hiszen az előző hétből hat döntőben is érdekelt volt – igaz, hármat elbukott belőle.

Hogy a legnagyobb veszélyt ki jelentheti Júlio César kapujára, az egyelőre rejtély, hiszen a Palermo mostani sorozatban szerzett hat gólján hat játékos osztozott.

A Milan nem tudta megfékezni a lazacmezeseket - vajon a városi rivális tanult a Rossonerik hibáiból?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu