Újra nyert a Tóth János vezette Vác

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 5. 17:09
Az edzőváltás után második meccsét is megnyerte a Vác-Újbuda labdarúgócsapata az NB II Keleti csoportjában. A kilencedik fordulóban a Pest megyeiek az ESMTK otthonában nyertek 2–0-ra. A végeredmény már a hetedik percben kialakult, ugyanis előbb Rob Kornél talált be, majd a támadó lövését segítette a saját kapujába Füzi Krisztián.


 

KELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ
ESMTK – VÁC 0-2 (0-2)
Ady Endre utca, 400 néző, vezette, V: Fajkusz (Kormányos, Kuti)
ESMTK: Végh – Agócs, Czakó, Füzi K., Tvaruska – Herczeg (Kővári, 19.) – Samuel, Ujhegyi, Szőke L., Vörös (Nagy D., 46.) – Tarcsa (Szabó G., 58.). Vezetőedző: Menczeles Iván.
VÁC: Sztankó – Horváth T., Tányéros, Kovács P., Laki – Kövesdi (Hirt, 68.), Farkas P., Hegedűs Cs. – Margitics (Mangó, 79.), Rob (Kocsis D., 61.), Vén. Vezetőedző: Tóth János.
Gólszerző: Rob (4.), Füzi K. (7. – öngól)
Sárga lap: Szőke L. (42.), Szabó G. (70.), Füzi K. (75.) ill. Horváth T. (55.), Hegedűs Cs. (66.).

 

 

Menczeles Iván együttese mintha az öltözőben maradt volna a mérkőzés elején, hiszen a Vác két gyors góllal lepte meg a szendergő hazaiakat. Az első gólnál Végh kapus hibázott hatalmasat, aki felszabadításával Rob Kornélt találta telibe, a támadó köszönte szépen, és 8 méterről a bal alsó sarokba gurított.

 

A gyors bekapott gól megfogta az erzsébetieket, így a Vác egy gyors támadás végén növelte előnyét. Horváth Tamás futott fel a jobb oldalon, beadott, a védők csak asszisztáltak, az őrizetlenül hagyott Rob hat méterről kapura kotorta a labdát, amit a Végh kapus előtt álló, menteni igyekvő Füzi Krisztián a hálóba lőtt.

 

A kétgólos hátrányba került ESMTK próbálkozott, de játékukban nem volt meg a szükséges átütőerő, míg a váciak viszont ügyesen kontráztak, és a félidőig akár tovább is növelhették volna előnyüket.

 

Szünet után az ESMTK magához ragadta a kezdeményezést, enyhe mezőnyfölényben játszott. A váciak azonban jól álltak a lábukon, és visszaverték a támadásokat. A hazaiak Samuel révén egy kapufáig jutottak csak el, így Tóth János csapata megérdemelten nyert.

 

Úgy tűnik, hogy a Pest megyei együttesnél jól jött az edzőváltás, az új szakemberrel második meccsét is megnyerte a Vác, úgy hogy öt rúgott gólja mellett egyet sem kapott.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Menczeles Iván: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, két gólt is ajándékba adtunk a Vácnak, amely élt a lehetőségekkel és megérdemelten nyert. Ezen a szinten nem lehet ilyen hibákat elkövetni, mert törvényszerű a vereség. A második félidőben aztán hiába próbáltunk meg mindent, kapufát is lőttünk, a kapuba nem sikerült betalálnunk. Sok munka vár ránk!
Tóth János: Két ellentétes félidőt láthatott a közönség, hiszen amíg az elsőben minden csapatrészben jobbak voltunk ellenfelünknél, és akár még több gólos előnyre is szert tehettünk volna, addig a második játékrészben az ESMTK játszott némileg fölényben. A szünet utáni visszaesésünket az okozta, hogy mióta átvettem a gárdát, kemény munkát végeztetek a fiúkkal, és kissé fáradtak.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu