Újra megsérült Júlio César

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 27. 10:24
Nincs szerencséje Júlio Césarnak. Az Inter 32 esztendős brazil kapusa Bergamóban kezdett ugyan, de combsérülése kiújult, így a szünetben le kellett cserélni. A sors furcsa fintora, hogy a helyére beállt Luca Castellazzi a 90. percben tizenegyest védett, ezzel pontot mentett a kék-feketéknek.


Szombaton Inter-Juve, de Júlio César aligha állhatja útját a torinói lövéseknek. A brazil hálóőr egy ideje combsérüléssel küzd, amely úgy tűnik, makacsabb a vártnál. A szünetben Castellazzi állt be a helyére, aki viszont a végén büntetőt fogott.

"Azóta nem védtem tizenegyest, hogy a Sampdoriától eljöttem (2010 júniusa - a szerk.) - nyilatkozta a 36 éves kapus. - Örülök, hogy ezzel legalább az egyik pont meglett, bár tudom, ez sem segít ki minket a bajból. Bergamóban mindenki megizzad, szerintem azért nem játszottunk olyan rosszul. Most már jöhet a Juve."

Az Inter Wesley Sneijder révén szerzett vezetést, majd Germán Denis az első félidő végén kiegyenlített. Az argentin azonban negatív hős lett, lévén ő volt az, aki kihagyta a sorsdöntő büntetőt a 91. percben. Az Atalanta a 12., az Inter a 16. a Serie A-ban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milan-gála, Inter-iksz és Roma-zakó
VIDEÓ! A nagyok közül egyedül a Milan és a Napoli tartotta a lépést a kedden nyert és az első helyét megőrző Juventusszal a Serie A 9. fordulójának szerdai játéknapján. A piros-feketék Antonio Nocerino triplájával tömték ki...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu