Újra Manchesterben a Boszorkány?

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 5. 17:45
A Manchester City hét millió eurót ajánlott az Estudiantesnek Juan Sebastian Verónért - olvasható az argentin Diario Hoy címlapján.


Az ajánlat a hír szerint Roberto Mancinitől, a City mesterétől származik, aki korábban a Sampdoriánál, a Laziónál és az Internél is együtt dolgozott az argentin középpályással (három olasz bajnoki cím, három olasz kupagyőzelem, két Olasz Szuperkupa- és egy Európai Szuperkupa-siker az eddigi közös mérlegük). 

Bár az argentinok első reakciója elutasító volt, a vezetők minden bizonnyal alaposan megfontolják a lehetőséget, Verón eladása ugyanis jelentősen javítani a klub pénzügyi helyzetén. A Dél-Amerikában szokatlanul magas összegből a klub tízéves adósságát teljes mértékben rendezhetnék, vagy befejezhetnék a 22 ezres Estadio Jorge Luis Hirschi felújítását.

A 34 éves Verón fantasztikus éven van túl az Estudiantesben: az uruguayi El País napilap nemrég sorozatban másodszor választotta a kontinens legjobb játékosának, Libertadores-kupát nyert csapatával, a klubvilágbajnokságon is tündökölt és Diego Maradona is meghívta a válogatottba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu