KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN_SEBASTIAN_VERON"
Visszavonul az argentin ikon 2011. október 5. 18:31 Argentin lapjelentés szerint október végén játssza utolsó hivatalos mérkőzését az ország labdarúgásának legendája, a több európai sztárklubban is szerepelt Juan Sebastian Verón.
 
Verónék lettek az argentin bajnokok 2010. december 13. 10:29 Ötödik argentin bajnoki címét nyerte magyar idő szerint vasárnap éjjel az Estudiantes. A Juan Sebastian Verón vezette La Plata-i alakulat 2-0-ra legyőzte az Arsenal Sarandit, ezzel az Aperturában két ponttal megelőzte a szintén nyerő Vélez Sársfieldet.
 
Verón öccse a Fradiban! 2010. augusztus 30. 15:17 Két argentin játékossal bővült az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának kerete. Iani Martin Verón és Hector Gabriel Morales ügyében is megállapodás született abban, hogy az argentin labdarúgók a Ferencvároshoz kerülnek kölcsönbe. A hír hivatalos.
 
Hosszabbítottak az argentin legendával 2010. augusztus 3. 18:55 Egy évig még biztosan csodálhatjuk Juan Sebastián Verón játékát.
 
Maradona döntött: pihenteti Verónt 2010. június 16. 16:39 Nem kockáztat Diego Maradona, pihenteti a Nigéria elleni kisebb izomsérülést szenvedett Juan Sebastián Verónt a soron következő, Koreai Köztársaság elleni csoportmérkőzésen.
 
A Boszorkány nemet mondott a Citynek 2010. január 6. 10:29 A nemrég kinevezett vezetőedző, Roberto Mancini személyes megkeresése ellenére sem lesz Juan Sebastian Verón a Manchester City labdarúgója. Ezt a 34 éves középpályás jelentette be.
 
Újra Manchesterben a Boszorkány? 2010. január 5. 17:45 A Manchester City hét millió eurót ajánlott az Estudiantesnek Juan Sebastian Verónért - olvasható az argentin Diario Hoy címlapján.
 
A Boszorkány mindenkit lefőzött 2009. december 31. 11:13 Juan Sebastián Verónt, az Estudiantes „eszét” választotta az El País uruguayi napilap 2009 legjobb Dél-Amerikában játszó futballistájának.
 
Verón lett Dél-Amerika legjobbja 2009. január 1. 20:04 A korábbi olaszországi kedvenc, az argentin Juan Sebastián Verón lett az év legjobb dél-amerikai labdarúgója a nagy presztízzsel bíró, uruguayi El País című szaklap szerint. Az Estudiantes középpályása barátját, a Boca Juniorsban szereplő Juan Roman Riquelmét előzte meg a szavazáson.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu