Újra Liverpoolba megy az amerikai hős

Létrehozva: 2011. december 16. 09:43
Tovább ünnepelhetné csapattársaival az MLS megnyerését, de Landon Donovan úgy döntött, januárban és februárban ismét kipróbálja magát a Premier League-ben.


A Los Angeles Galaxy klasszisa 2010-ben már eltöltött nyolc hetet az Evertonnál, most újra a liverpooliak játékosa lesz, kölcsönben. Először január 4-én a Bolton ellen léphet pályára, majd február 25-én a Liverpool FC elleni derbin zárhatja második angliai „kitérőjét”.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy visszatérhetek az Evertonhoz és szerepelhetek ebben a nagy múltú és tekintélyű együttesben! Túlságosan jó esélyt kaptam ahhoz, hogy nemet mondjak. Nagyon élveztem a 2010-es szereplést, remélem, most ismét remek tapasztalatokkal gazdagodom” – mondta a rutinos, 29 éves támadó.

Donovan tavaly villámgyorsan a szurkolók kedvence lett elszánt, harcos játékával. Tizenhárom találkozón 2 gólt szerzett.

„Örülök annak, hogy visszacsábítottuk Landont. Sokat segíthet a tapasztalatával a januári és februári mérkőzéseken” – jelentette ki David Moyes, az Everton menedzsere.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu